După puncte de la Voluntari

joi, 09 iulie 2015, 01:44
2 MIN
 După puncte de la Voluntari

Acesta este obiectivul CSMS Iaşi, care  se va antrena astăzi la Snagov, unde a ajuns aseară

 
CSMS Iaşi va face ultimele retuşuri înaintea startului ediţiei 2015-2016 a Ligii I la Snagov. Echipa ieşeană a ajuns ieri seară în localitatea ilfoveană, unde va face, astăzi, ultimul antrenament înaintea partidei cu FC Voluntari, care se va disputa pe stadionul Dinamo din Capitală. 
Înaintea deplasării, antrenorul Nicolo Napoli a susţinut o conferinţă de presă, în care a anunţat că echipa sa merge la victorie. “Vom juca un meci foarte greu, cu o echipă promovată în Liga I. Şi pentru ei va fi însă foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai bine şi să câştigăm. Căldura nu mă interesează, e la fel şi pentru noi, şi pentru ei, care s-au antrenat în Turcia, ca şi noi” a spus tehnicianul, care a explicat de ce este încrezător în şansele echipei sale: “Băieţii au lucrat foarte bine în cantonamentul din Turcia. Achiziţiile făcute mă fac fericit, avem un lot mai bun ca anul trecut. Obiectivul nostru realist ar fi salvarea de la retrogradare. Vreau însă să-l atingem mult mai uşor ca anul trecut”.
În ciuda faptului că s-a arătat mulţumit de calitatea lotului pe care-l are la dispoziţie, Napoli a anunţat că mai aşteaptă patru jucători: “În proporţie de 90%, săptămâna viitoare îl vom legitima pe Piccioni. El merge şi acum cu noi, pentru a se integra. Apoi, suntem aproape să-l readucem pe Onduku. În afară de cei doi, mai căutăm un fundaş central şi un fundaş stânga”.
Partida dintre FC Voluntari şi CSMS Iaşi se va disputa vineri, de la ora 18:30.
 
 
 

Comentarii