EXCLUSIV (IMAGINI): Semafor dărâmat şi două maşini făcute praf în intersecţie la Cotnari

marți, 05 ianuarie 2016, 23:20
2 MIN

Un impact violent între două maşini a avut loc marţi seara în intersecţia de la Cotnari. În urma coliziunii, un stâlp de semafor a fost dărâmat, iar doi oameni au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.40, când o tânără aflată la volanul unui Fiat, care circula dinspre Bucium, în intersecţia de la Cotnari a virat stânga pe bulevardul Nicolae Iorga pentru a se îndrepta spre fostul Bazar. În spatele Fiatului circula un Golf.

Din sensul opus, dinspre Podu Roş, a intrat în intersecţie un Renault. Poliţişti bănuiesc despre şofer că a intenţionat să vireze dreapta, tot pe bulevardul Nicolae Iorga, dar s-a izbit puternic de autoturismul Fiat apoi de Volkswagen Golf.

Şoferul din Golf a povestit că a văzut cum maşina din faţa lui s-a rotit pur şi simplu de două ori după ce a fost izbită de Renault. Aceasta din urmă a ricoşat în urma coliziunii pe partea opusă, dărâmând un stâlp de semafor.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului spun că este vorba despre neacordare de prioritate. Şoferul din Renault şi pasagerul din dreapta, care dimineaţă ar fi trebuit să plece în Anglia, au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind răniţi. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii