Femeia care şi-a ucis soţul ce a jignit-o în timp ce tăia ceapă: 30 de zile de arest

luni, 16 ianuarie 2017, 02:51
2 MIN
 Femeia care şi-a ucis soţul ce a jignit-o în timp ce tăia ceapă: 30 de zile de arest

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au decis, la finele săptămânii trecute, ca femeia de 36 de ani care şi-a ucis soţul cu doi ani mai în vârstă cu un cuţit să rămână în arest preventiv pentru cel puţin 30 de zile. 

Carmen Presnac a fot deja încarcerată de săptămâna trecută, după ce şi-a înjunghiat soţul mortal în urma unui conflict casnic. Datele adunate de anchetatori relevă că soţii Presnac erau consu matori de băuturi alcoolice, de multe ori între ei izbucnind conflicte violente. Un astfel de conflict a avut loc şi în august 2016, atunci când Gabriel Presnac a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu lama de soţia sa, pe faţă, gât şi la nivelul sprâncenii. 

Lunea trecută, la domiciliul lor au venit două persoane, printre care şi pro prie tarul locuinţei. Începând cu orele prânzului, cei patru au consumat în jur de patru litri de vin, iar spre după-amiază femeia s-a retras în bucătărie pentru a găti. În jurul orei 17, în timp ce tăia ceapă, Gabriel Presnac a intrat în bucătărie şi a înjurat-o pe soţia sa. Femeia a avut un exces de furie şi a înfipt cuţitul de bucătărie direct în inima soţului. Ulterior, când şi-a dat seama ce a făcut, a încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului, punând un prosop peste rană şi cerând ajutorul musafirilor. Lovitura s-a dovedit însă a fi fatală, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. La audieri, Carmen Presnac a povestit în detaliu cum s-a petrecut crima, şi a declarat că regretă fapta.

Comentarii