Fiica lui Kim Basinger s-a internat la dezalcoolizare: Mă confrunt cu traumă emoțională

marți, 14 aprilie 2015, 10:44
1 MIN
 Fiica lui Kim Basinger s-a internat la dezalcoolizare: Mă confrunt cu traumă emoțională

Ireland Bladwin, fiica născută din povestea de dragoste a lui Kim Basinger cu Alec Baldwin, a ajuns într-o clinică din cauza problemelor emoționale.

Ireland Baldwin, în vârstă de 19 ani, s-a internat la Soba Recovery Center, o clinică medicală specializată în tratarea dependențelor de alcool și droguri. De asemenea, unitatea medicală primește pacienți care suferă de probleme psihice.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica celebrei actrițe Kim Basinger, pe o rețea de socializare. Ea a afirmat că are nevoie de o perioadă de timp pentru a se ocupa de propria persoană. "M-am internat la Soba pentru două săptămâni pentru a evada puțin. Nu sunt o petrecăreață, dar sunt aici pentru a mă confrunta cu o traumă emoțională și am nevoie de terapie intensivă pentru a-mi reveni. Într-o zi voi putea să-mi împărtășeșc povestea, fără să mă simt ca acum", a scris Ireland Baldwin pe Twitter.

"Acum am nevoie de o pauză. Am nevoie de ocazia de a mă ocupa de propria persoană și de a căpăta toate abilitățile pentru a depăși situația prin care am trecut. Am nevoie să scap de durerea pe care am îngropat-o adânc în mine", a mai spus ea.

click.ro

 

Comentarii