FOTO: Ieşenii au întins o mână de ajutor celor 15 copii care trăiesc în ghetoul CUG

vineri, 10 iulie 2015, 10:57
1 MIN
 FOTO: Ieşenii au întins o mână de ajutor celor 15 copii care trăiesc în ghetoul CUG

In urma articolului publicat in ziua de 6 iulie în paginile Ziarului de Iasi, despre familiile care traiesc in fosta gara Cug, vizavi de Fortus, iesenii s-au aratat foarte receptivi si au dorit sa ii ajute pe cei 15 copii. Astfel, la redactia Ziarului de Iasi s-au strans alimente, jucarii, rechizite si hainute pentru ei. 

Alte persoane au mers direct la ei acasa si le-au dus haine pentru cei  mici. Cea mai mare donatie a fost facuta de catre familia Bologa, care a cumparat special pentru acesti copii ulei, zahar, conserve, dulciuri,  papusi si alte jucarii, toate noi din magazin.

Donatiile stranse la redactie vor fi duse in Cug in cursul zilei de astazi. Vom  reveni cu fotografii si noutati de la fata locului.

CITIŢI ŞI:

 

GALERIE FOTO: Trăiesc ca vai de ei în fosta haltă CUG. Sunt 15 copii. Ajutaţi-i!

În fosta haltă CUG, acum dezafectată, îşi duc traiul în condiţii precare peste 30 de suflete. Unii stau aici de peste 15 ani. Nu sunt oameni ai străzii, nu sunt beţivi, ci familii curăţele care şi-au încropit acolo o gospodărie cum au putut, din puţinul pe care şi-l permit. Toţi copiii merg chiar şi la şcoală, unde se ţin de carte cât pot ca să scape de sărăcia în care au ajuns fără voia lor.

 

Comentarii