Gală caritabilă de box

marți, 31 mai 2016, 01:45
2 MIN
 Gală caritabilă de box

 La evenimentul care se va derula pe 1 iunie va participa şi campionul mondial Mihai Nistor. Originar din Iaşi, boxerul e optimist că va deveni campion olimpic

 
 
Mâine, la Sala Polivalentă Iaşi, se derulează un eveniment caritabil, menit să strângă fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Iniţiativa i-a aparţinut lui Iulian Botez, managerul clubului CS Gym Box Iaşi, care şi-a prezentat planurile într-o conferinţă de presă organizată ieri. “Punctele de atracţie principale ale evenimentului sunt concertul lui Puya, momentele de stand up comedy susţinute de actorii din Las Fierbinţi şi meciul demonstrativ de box pe care-l va susţine campionul mondial Mihai Nistor. În plus, vor fi mai multe partide de box, de copii, amatori şi non-amatori. Toate fondurile obţinute din vânzarea de bilete, licitaţiile unor tricouri ale lui Bănel Nicoliţă ori de la CSMS Iaşi, precum şi donaţii se vor duce la Secţia de Oncologie a Spitalului Sfânta Maria”.
Mihai Nistor s-a arătat încântat că va putea ajuta copiii bolnavi de cancer. “Sunt onorat că am fost invitat la un astfel de eveniment. Deşi sunt în plin proces de pregătire a Olimpiadei, am acceptat imediat” a spus campionul mondial, care este opimist în privinţa competiţiei de la Rio: “Îmi doresc o medalie, sper să fie cea mai strălucitoare. Fizic mă simt foarte bine, mental – la fel, mă pregătesc foarte bine, sper să-mi ating obiectivul”.
Optimişti s-au arătat şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea şi antrenorul lui Nistor, Valentin Vrînceanu. “În anul în care Federaţia împlineşte 90 de ani şi la 60 de ani de la titlul olimpic cucerit de Nicolae Linca, eu cred cu tărie că Mihai Nistor poate aduce României un nou aur olimpic” a spus Cîtea, care a fost completat de Vrînceanu: “Sunt foarte mulţumit de cum decurge colaborarea cu Mihai, pe care am reluat-o de curând. Singura problemă este că nu avem parteneri de antrenament, toţi se feresc de Mihai. În rest, stăm foarte bine la toate capitolele. Mai avem două luni până la vârful de formă, pe care-l vom atinge la Rio, unde ne putem bate pentru aur”.
 
 
 
 
 
 

Comentarii