Eveniment

GRASA DE COTNARI – marea medalie de aur în Portugalia!

miercuri, 07 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 GRASA DE COTNARI –  marea medalie de aur în Portugalia!

“PORTUGAL WINE TROPHY”, concurs organizat de aceiaşi renumiţi specialişti care se ocupă şi de ediţiile din GERMANIA şi ASIA, este printre cele mai cunoscute concursuri internaţionale de vinuri din lume.

Prestigioasa  competiţie se desfăşoară sub auspiciile Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (OIV) şi Uniunii Internaţionale a Oenologilor (UIOE).

Medalia de aur în acest Concurs reprezintă o certitudine a calităţii şi a locului   pe piaţă. Dar să fii “încoronat” cu MAREA MEDALIE DE AUR într-un Concurs de o asemenea amploare, este maximul ce poate fi atins de un producător.

La ediţia din acest an, un vin românesc al cărui nume indică provenienţa lui – GRASA DE COTNARI 1985 din PODGORIA COTNARI, situează ROMÂNIA pe cea mai înaltă treaptă a podiumului acestui Concurs.

Cu peste 1300 de probe ale producătorilor din întreaga lume au concurat vinurile de la  Cotnari, obţinând încă cinci medalii de aur cu vinurile  TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ DEMIDULCE 2016, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ DEMISEC 2016, FETEASCĂ ALBĂ 1998, GRASA DE COTNARI 2000 şi GRASA DE COTNARI 2008 şi două medalii de argint cu FRANCUŞĂ SELECŢII şi BLANC COTNARI, ambele din 2016.

Aşadar, GRASA DE COTNARI rămâne  Ambasador al României în orice colţ de lume.

Compania Cotnari  “ exportă “ în continuare cu succes imaginea ROMÂNIEI în lume şi promovează brandul de ţară la nivel international.

COTNARI – CAPITALA VINULUI ROMÂNESC!      

Comentarii