IMAGINEA controversată postată de Yoko Ono pe contul său de Twitter

joi, 21 martie 2013, 15:17
2 MIN
 IMAGINEA controversată postată de Yoko Ono pe contul său de Twitter

Yoko Ono, fosta soţie a lui John Lennon, a postat miercuri pe contul său de Twitter o fotografie cu ochelarii pătaţi de sânge pe care artistul îi purta în momentul în care a fost împuşcat de Mark Chapman, informează Daily Mail.

Activista Yoko Ono (79) a pornit miercuri o dezbatere pe contul său de Twitter, în ziua în care s-au împlinit 44 de ani de la nunta sa cu fostul membru al trupei Beatles.

Problema principală pe care Ono doreşte să o rezolve prin acţiunile sale priveşte legile pentru controlul armelor din Statele Unite. După postarea controversatei fotografii cu ochelarii purtaţi de John Lennon pe 8 decembrie 1980, Yoko Ono a adăugat şi o serie de mesaje care îi susţineau cauza, printre care şi unul în care preciza că peste un milion de persoane au fost ucise pe teritoriul Statelor Unite, din cauza rănilor provocate de arme, din decembrie 1980 până în prezent.
Yoko Ono şi Lennon s-au căsătorit pe 20 martie 1969, în Gibraltar, după care şi-au petrecut luna de miere în Amsterdam, conform sursei citate.

Yoko Ono a publicat o poza cu ochelarii purtati de John Lennon cand a fost impuscat

“Pierderea unei persoane dragi este o experienţă devastatoare. Chiar şi după 33 de ani, şi eu şi fiul nostru Sean îi mai simţim lipsa. Yoko Ono Lennon”, este primul din seria de mesaje postate pe contul său de Twitter.

Yoko Ono este cunoscută pentru contribuţiile sale filantropice în domeniul artelor, păcii şi pe probleme de sănătate. În luna ianuarie, aceasta împreună cu fiul său şi actriţa Susan Sarandon au vizitat regiunile rurale din Pennsylvania în cadrul unei noi acţiuni în favoarea legii privind controlul armelor, ce va fi dezbătută luna viitoare în Senat, mai scrie Daily Mai

Comentarii