IMAGINI: Un motociclist cu Suzuki a intrat cu viteză într-un Logan în Nicolina

marți, 19 mai 2015, 01:57
1 MIN

Un motociclist a ajuns ieri la spital după ce a virat cu vi­teză pe o străduţă, în Nicolina, şi s-a ciocnit de un autoturism Logan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13, când motociclistul circula pe bulevardul Ni­co­lae Iorga, dinspre fostul Bazar către intersecţia de la Cotnari, a virat la dreapta spre Kaufland. Potrivit martorilor, din cauza vitezei, acesta a intrat în coli­ziune cu un Logan care ieşea de pe străduţă. Tânărul de pe mo­tocicleta Suzuki a fost transportat la spital, după ce a căzut şi s-a lovit la cap şi picioare. „Este posibil să aibă fractură pacientul. Este lovit şi la cap“, au spus medicii de pe ambulanţa care l-a transportat la spital pe băiat.

Un alt accident a avut loc ieri-dimineaţă în localitatea Coropceni, când şoferiţa unui autoturism care circula pe DN 24 a semnalizat stânga, iar un alt autoturism care circula în spate a intrat în spatele primului. „În urma accidentului a re­zultat rănirea şoferiţei An­dre­­ea P. şi a unui alt pasager aflat în ma­şina acesteia. Şo­fe­rul care a lovit prima maşina se afla la volanul unui Volks­wagen. A fost deschis dosar penal în acest caz pentru vă­tămare corporală din culpă“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii