Jo a semnat cu Iaşul

joi, 03 august 2017, 01:43
2 MIN
 Jo a semnat cu Iaşul

 Fotbalistul brazilian a fost împrumutat un an de la Şerif Tiraspol

 
 
 
CSM Politehnica Iaşi a ajuns ieri la un acord pentru împrumutul pe un an al lui Joalisson Santos Oliveira, jucătorul brazilian despre care “Ziarul de Iaşi” v-a informat de mai mult timp că este principala ţintă pentru întărirea ofensivei. Alintat Jo, fotbalistul de 1,75 metri, care a împlinit 26 de ani în luna martie, a jucat în ţara natală la Campinense, Rio Preto şi Sao Bernardo şi a ajuns în Europa în 2012, fiind legitimat la cluburile portugheze Sao Bernardo şi Freamunde. În 2015, Jo, care evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, a ajuns în Republica Moldova, la Zimbru Chişinău, un an mai târziu trecând la Şerif Tiraspol.
Mutarea a fost confirmată de preşedintele clubului, Adrian Ambrosie: “Jo mai are contract un an şi jumătate cu Şerif, club care ni l-a împrumutat pe un an. Sunt şanse mari ca jucătorul brazilian, pe care antrenorul Flavius Stoican şi l-a dorit mult, cunoscându-l, să rămână şi din vara viitoare la noi, când va trebui să achităm, probabil, o sumă de transfer”.
Tot ieri, Iaşul a încercat să rezolve şi aducerea lui Cătălin Ştefănescu, până la ora închiderii ediţiei clubul neanunţând că a obţinut acceptul FCSB de cedare a fotbalistului.

CSM a anunţat că vrea să mai aducă un atacant. “Căutăm un vârf de careu, sperăm să găsim o variantă bună” a precizat Ambrosie.  

Comentarii