LA MULŢI ANI! Mii de ieşeni, în faţa Palatului Culturii, de Revelion (VIDEO)

marți, 31 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 LA MULŢI ANI! Mii de ieşeni, în faţa Palatului Culturii, de Revelion (VIDEO)

1 ianuarie 2014

Focul de artificii a fost spectaculos, iar artiştii i-au ţinut în priză câteva ore pe cei adunaţi pentru a serba în public trecerea într-un nou an.

VIDEO POSTAT PE YOUTUBE DE RALUCA-SILVIA ONOSE

Mii de ieşeni au participat la spectacolul de revelion din centrul oraşului.

VIDEO POSTAT PE YOUTUBE DE THAPANA CHIRAN

–––––––––––––––––––––––––––––––––

31 decembrie 2013

Ieşenii sunt invitaţi la cinci ore de concert în aer liber. În această noapte, nouă formaţii şi interpreţi vor concerta pe scena instalată în faţa Palatului Culturii. Concertul va începe la ora 20.00, primele formaţii care vor urca pe scenă fiind cele ieşene, Roşu şi Negru, respectiv Adam Brass Orchestra. „După trupele ieşene vor cânta formaţiile invitate din restul ţării, DJ Rynno & Silvia, DJ Sava şi Raluka. DJ Project & Adela Popescu vor cânta în jurul orei 22.00. Fireşte, ora este estimativă, pentru că depinde şi de public, dacă vor fi cerute bisuri, de exemplu“, a declarat purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Sebastian Buraga.

Spre miezul nopţii, pe scena din faţa Palatului Culturii vor urca Bosquito, Ovidiu Lipan Ţăndărică & Stelu şi Fanfara de la Zece Prăjini. Până în jurul orei 1.30, ieşenii vor putea asculta melodii din repertoriul formaţiei Phoenix, ca şi muzică populară. Concertul va fi întrerupt de un foc de artificii care va dura 20 de minute, costul acestuia ridicându-se la 20.000 de euro. Conform reprezentanţilor Primăriei, au fost pregătite şase puncte de tragere, focul de artificii urmând să cuprindă 11.000 de lovituri şi peste 100 de efecte luminoase în cascadă. Amenajarea scenei a costat 15.000 de euro, sonorizarea şi luminile având o putere instalată de câte 100.000 W. Onorariile trupelor şi interpreţilor se vor ridica la o sumă totală de 24.000 de euro.

În paralel cu spectacolul organizat de Primărie, la Mitropolie va începe de la ora 23.00 „acatistul Domnului nostru Iisus Hristos“ şi rugăciuni de mulţumire cu prilejul trecerii în noul an.

Comentarii