Marşul absolvenţilor de facultate se termină pe stadion, la concertul Delia, Mihail şi DJ Antoine

joi, 26 mai 2016, 01:54
1 MIN
 Marşul absolvenţilor de facultate se termină pe stadion, la concertul Delia, Mihail şi DJ Antoine

Pentru prima dată de la lansarea conceptului, în singurul an electoral în care s-a desfăşurat până acum, marşul absolvenţilor nu va mai avea ca destinaţie punctul central pentru toate cele cinci universităţi de stat din Iaşi – bulevardul Ştefan cel Mare.  

Cei peste 2.000 de absolvenţi sunt aşteptaţi să meargă anul acesta în marş până pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, alături de profesorii lor, unde vor avea loc toate festivităţile. Evenimentul se va desfăşura vineri. Dincolo de tradiţionalele urări din partea conducerilor tuturor universităţilor din Iaşi şi a binecuvântării susţinute de înalţii ierarhi ai Bisericilor Catolice şi Ortodoxe, anul acesta, la finalul ceremoniei „Absolvent 2016“ va avea loc şi un concert susţinut de cântăreţii Delia, Mihail şi DJ Antoine.

Adunarea generală a tuturor studenţilor va începe de la ora 18.00 în faţa Corpurilor A şi B ale universităţii, absolvenţii fiecărei instituţii de învăţământ superior venind în marş spre Copou, însoţiţi de profesori. „Accesul pe stadion se va face pe bază de bilete ce vor fi distribuite gratuit la punctul de întâlnire din faţa Corpurilor A şi B tuturor studenţilor participanţi la marşul festiv. Evenimentul este organizat de universităţile publice din Iaşi şi de Primăria Municipiului Iaşi în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei 2016“, au transmis organizatorii.

Comentarii