Micuţa Ana-Maria îşi va auzi în curând mama! Tot respectul pentru un om de afaceri care a vrut să rămână anonim!

joi, 03 decembrie 2015, 02:57
1 MIN
 Micuţa Ana-Maria îşi va auzi în curând mama! Tot respectul pentru un om de afaceri care a vrut să rămână anonim!

Ana-Maria îşi va auzi mama! Fetiţa de numai cinci ani diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială la ambele urechi a primit ajutorul mult sperat.

În urma articolului publicat de "Ziarul de Iaşi" (VEZI AICI), chiar în cursul zilei de ieri, un om de afaceri, care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului, a donat integral suma de care familia fetei avea nevoie pentru aparatele auditive. Astfel, cu cei 4.400 de lei primiţi, Ana Maria va fi supusă intervenţiei chirurgicale în urma căreia va putea să audă.

Ana Maria, împreună cu mama sa, a mers la Spitalul de Recuperare din Iaşi, unde, în urma evaluării, a fost diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială severă la urechea dreaptă (85%) şi hipoacuzie neurosenzorială medie la urechea stângă (60%).

Pentru a auzi, Ana Maria are nevoie urgentă de aparate auditive la ambele urechi. Demersurile de decontare la Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi au fost iniţiate de mama fetiţei, iar achiziţia protezelor poate fi făcută până la mijlocul lunii decembrie 2015.

 

Comentarii