Mihalache, subiect închis

sâmbătă, 26 august 2017, 01:43
3 MIN
 Mihalache, subiect închis

 

Antrenorul CSM Poli, Flavius Stoican, nu se va mai baza pe stoperul ieşean . Tehnicianul i-a mulţumit pentru sprijin preşedintelui CD, Leonida Antohi
 
 
CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă în care, printre alte subiecte abordate, antrenorul principal Flavius Stoican şi-a prezentat punctul de vedere asupra “cazului” Mihalache. Reamintim, jucătorul a fost exclus din lot după etapa a II-a, în urma unui conflict cu tehnicianul şi pus pe lista de transferări în această săptămână. “Mihalache este un subiect închis pentru mine. Domnul preşedinte mi-a comunicat că este pus pe lista de transferări. Cine greşeşte şi nu ne este alături, în orice moment, înseamnă că este mai presus decât ceilalţi. Iar eu nu vreau ca un jucător să fie mai presus decât colegii lui” a spus Stoican, însoţit la conferinţă de Ionuţ Cioinac, pe care l-a folosit în locul lui Mihalache. Închizător de meserie, Cioinac a recunoscut că se simte mai puţin confortabil în linia de fund: “Este greu şi la mijloc şi în apărare, însă în apărare e mai greu. E mai multă responsabilitate. Dacă greşeşti, imediat poţi să iei gol”.
Flavius Stoican a recunoscut că este în continuare în căutări pentru întărirea lotului, vizând aducerea unui stoper şi a unui atacant: “Vreau ca jucătorul care va veni să-şi facă simţită prezenţa pe teren. Aşa cum s-a întâmplat cu ultimii veniţi, Jo şi Ştefănescu, aşa cum s-a întâmplat şi cu Qaka, a cărui absenţă în disputa cu Astra s-a simţit din plin. Nu vreau să iau doar nume, trebuie să fie şi calitate. Pentru postul de atacant, una din variante este Kapetanos, căutăm şi un fundaş central”.
Tehnicianul a ţinut să precizeze că a primit un real sprijin din partea preşedintelui Consiliului Director al clubului, Leonida Antohi. “În momentele dificile din startul campionatului, un om a venit alături de mine şi de toţi băieţii, a fost în vestiar. Chiar mă sfătuiesc cu dumnealui. Este vorba de Leonida Antohi, căruia vreau să-i mulţumesc public pentru că în momentele grele a fost alături de mine şi echipă” a spus Stoican, care s-a referit şi la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a VIII-a a Ligii I de fotbal, care va avea loc luni, în Copou: “Avem un moral bun, avem încredere că putem să luăm trei puncte. Nu va fi un meci uşor, sunt convins că vor fi şi momente grele, mai ales că am probleme pe partea dreaptă, Tiago fiind suspendat iar Bădic nerefăcut. Sper să reintre Bădic, care nu s-a antrenat mai multe zile. Sper să ne bucurăm cu toţii la final”.
Cioinac a făcut şi el trimitere la disputa cu echipa din Covasna: “Poate pentru unii pare un meci uşor, noi însă ştim că va fi un meci foarte greu. Partidele care par uşoare sunt cele mai grele. Adversarul vine, se pun pe două linii, e greu să-i deschizi, să le dai gol. Sperăm să ne facem meciul uşor de la început şi să scoatem maximum. Atmosfera este OK, suntem un grup unit, ne motivăm reciproc, creştem de la meci la meci”. Disputa dintre CSM şi Sepsi va începe la ora 21:00
 
Rezultatele de ieri: Astra Giurgiu – Juventus Bucureşti 2-0 (1-0). Belu (’14), Le Talles (’87). Sesar (J) a fost eliminat în min. 78; CSU Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-0 (0-0). Gustavo (’55), Le Tallec (’86). 
 
 

    

Comentarii