Mike Godoroja& Blue Spirit, în concert la Ateneul Tătăraşi sâmbăta viitoare

vineri, 02 octombrie 2015, 17:12
1 MIN
 Mike Godoroja& Blue Spirit, în concert la Ateneul Tătăraşi sâmbăta viitoare

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19 u intrarea este liberă.

Ieşenii sunt invitaţi luna aceasta la un spectacol cu Mike Godoroja & Blue Spirit, care îşi vor prezenta melodiile din ultimul album intitulat „Vă rog s-aveţi o viaţă frumoasă“. Evenimentul are loc pe 10 octombrie, de la ora 19 în sala de spectacole a Ateneului Tătăraşi, durata spectacolului fiind de o oră şi 50 de minute.

Albumul este un concept de blues alternativ şi country-folk în care se folosesc nu mai puţin de 10 instrumente acustice şi electrice (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo). Pe scena Ateneului vor urca Mike Godoroja, Alex Visan, Robert Ardeleanu, Vali Vătuiu şi Mihai Alexandru Tacoi. Accesul la acest eveniment este liber.

Mike Godoroja a studiat la Institutul Politehnic Bucureşti, apoi a urmat la Paris cursurile Facultăţii de Televiziune. În particular a făcut studii de clarinet, iar din 1986 şi-a început cariera de muzician frecventând Clubul de jazz Bucureşti – Clasa Mihai Berindei Istoria Jazz-ului, iar în 2002 a realizat un stagiu ca producator executiv la Casa de discuri Cesoul Music – USA. Formaţia s-a format prima dată în 1997 schimbandu-şi adesea muzicieni şi numele până a devenit Mike Godoroja & Blue Spirit.

Comentarii