Cu Mercedes-ul noaptea, prin Bucium.

O fată de bani gata, băută şi fără permis a dat poliţiştilor numele mamei

sâmbătă, 10 septembrie 2016, 02:01
2 MIN
 O fată de bani gata, băută şi fără permis a dat poliţiştilor numele mamei

Poliţiştii au băgat-o la răcoare pentru 24 de ore. În luna februarie, poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere tot pentru consum de alcool 

O şoferiţă din Iaşi care a fost prinsă băută a doua oară de poliţiştii ieşeni a fost reţinută deoarece a încercat să îi păcălească pe poliţişti cu o altă identitate. Ea se afla la volanul unui Mercedes, în noaptea de joi spre vineri, circulând spre Bucium. Poliţiştii au “mirosit-o” că este băută şi au testat-o cu aparatul Drager. Aparatul a arătat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Problemele au apărut însă atunci când i-au cerut fetei în vârstă de 28 de ani să se legitimeze. Aceasta a spus că nu are documentele la ea şi i-a dat numele mamei sale. Agenţii s-au uitat în baza de date şi au observat că semnalmentele şoferiţei nu corespund cu fotografia din baza de date a poliţiei. Până la urmă, tânăra a recunoscut că se numeşte Adelina Eţcu. “La data de 9 septembrie, în jurul orei 2, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un auto care circula pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi. Având suspiciuni asupra identităţii şoferiţei, cu privire la înfăţişare, şi întrucât aceasta nu avea asupra sa niciun document, poliţiştii au făcut verificări amănunţite stabilind că femeia de 28 de ani ar fi declarat alte date de identificare decât cele reale. De asemenea, în urma verificărilor în baza de date s-a constatat că şoferiţa figurează cu permisul de conducere reţinut. Deoarece prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de participaţie improprie la fals intelectual, conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, poliţiştii au reţinut tânăra pentru 24 de ore şi a fost introdusă în Arestul Poliţiei. Adelina Eţcu “pozează” în comunitate ca fiind fiica unor afacerişti stabiliţi în Franţa şi posesoarea mai multor autoturisme de lux. Aceasta a mai fost prinsă sub influenţa alcoolului în luna februarie, iar atunci poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere.

Comentarii