O lăuză a murit pe trotuarul din faţa blocurilor din Tomeşti

vineri, 20 noiembrie 2015, 02:54
2 MIN
 O lăuză a murit pe trotuarul din faţa blocurilor din Tomeşti

O femeie în vârstă de 35 de ani, mamă a trei copii, şi-a dat ultima suflare pe un trotuar din Tomeşti. Aceasta a fost găsită la primele ore ale dimineţii întinsă pe asfalt, de câţiva trecători care mergeau la serviciu. Ei au sunat la numărul 112, iar la faţa locului au trimis o ambulanţă, însă echipajul acesteia nu a putut face decât să constate decesul femeii.  

Medicii au ajuns la faţa locului în jurul orei 4.30 dimineaţa în urma apelului la 112. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie, aceasta fiind decedată de mai multe ore. “Echipajul s-a deplasat la faţa locului. Nu s-au încercat manevre de resuscitare pentru că nu exista indicaţia de resuscitare”, a precizat dr. Radu Calistru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Poliţiştii criminalişti au fost la faţa locului şi au deschis un dosar de moarte suspectă, nefiind clar care a fost cauza morţii acesteia. După ce medicii de la Institutul de Medicină Legală au realizat autopsia, aceştia au concluzionat că moartea femeii a fost din cauza unei boli patologice. Cel mai probabil, spun surse apropiate cazului, femeia a suferit un accident cerebral.

Poliţiştii au precizat că femeia are domiciliul în satul Andrieşeni şi venise la Tomeşti, miercuri seara. Aceasta venise în vizită la nişte rude, pentru a discuta despre botezul copilului pe care îl născuse în urmă cu două săptămâni. Pe timpul nopţii, femeia s-a simţit rău şi a ieşit în faţa blocului să ia o gură de aer, însă a decedat pe trotuar, fiind găsită de trecători.

Ea avea trei copii, cu vârste de 14, 9 şi două săptămâni, care în prezent locuiesc la bunici. De asemenea, femeia trăia în concubinaj cu actualul bărbat de puţin timp, copilul fiind conceput cu un alt bărbat, care a recunoscut pruncul.

Andrei DÎSCĂ, Lucia AMORĂRIŢEI

 

 

Comentarii