O nouă tentativă de asfaltare a drumului Iaşi-Botoşani

joi, 12 septembrie 2013, 01:50
1 MIN
 O nouă tentativă de asfaltare a drumului Iaşi-Botoşani

Constructorul drumului Iaşi-Botoşani va fi desemnat săptă­mâ­na viitoare. Proiectul de reabili­tare a DJ 282, 282 B şi 282 C Iaşi-Ţigănaşi-Vlădeni-Şi­pote-Plugari a ajuns în faza licitaţiei electronice. „Nu a fost stabilită încă data exactă a licitaţiei. Ea va avea însă loc până la sfârşitul săptă­mânii viitoare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Marius Pârciu.

Proiec­tul vizează refacerea a 42,8 km de drum judeţean, reabilitarea a cinci poduri şi construirea a două po­duri noi. Valoarea estimată a contractului se ridică la 56,1 milioane de lei fără TVA, respectiv 69,5 mi­lioane de lei, inclusiv TVA. Lu­cră­rile ar urma să dureze maximum 16 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de data expirării pe­rioadei de valabilitate a contractului de finanţare încheiat între CJ şi Comisia Europeană, respectiv 8 ianuarie 2015.

La licitaţia organizată de CJ s-au înscris opt firme, respectiv Construcciones Rubau SA din Spania, Vega 93 Galaţi, Ted Construct SRL, Construzioni Generali Ferroviarie SpA din Italia, Victor Construct SRL Botoşani, Cast SRL Prahova, Eky Sam Târgu-Frumos şi Tehnic-Asist SRL din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii