Obsedatul sexual care a atacat într-un lift din Tătăraşi, „răcorit” în puşcărie

vineri, 06 februarie 2015, 02:50
2 MIN
 Obsedatul sexual care a atacat într-un lift din Tătăraşi, „răcorit” în puşcărie

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus ieri trimiterea în judecată a ieşeanului care a încercat să violeze o femeie într-un lift din cartierul Tătăraşi.

Procesul lui Gabriel Scrija va fi soluţionat de Judecătoria Iaşi, acesta urmând a da explicaţii pentru tentativă la viol. În prezent, Scrija se află în arest preventiv.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 16 ianuarie, ieşeanca M.R.A., de 33 de ani, a intrat în scara blocului A3 de pe strada Vasile Lupu, din spatele său urcând şi agresorul. Victima i-a spus agresorului că merge la etajul 9, însă atunci când ascensorul se afla la etajul 2, Scrija a blocat liftul.

Persoana vătămată a încercat să deblocheze liftul, însă inculpatul Scrija Gabriel s-a aşezat în faţa uşii liftului şi i-a comunicat persoanei vătămate că doreşte să întreţină cu aceasta raporturi sexuale. Persoana vătămată a refuzat solicitarea inculpatului Scrija Gabriel, iar acesta din urmă a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă în sensul că a împins-o de mai multe ori solicitându-i în mod repetat să întreţină raporturi sexuale. La un moment dat, inculpatul Scrija Gabriel a început să o atingă pe persoana vătămată pe picioare, apoi a încercat să o dezbrace de pantaloni, persoana vătămată încercând să deblocheze liftul“, au precizat anchetatorii.

Procurorii mai menţionează că Gabriel Scrija a ameninţat-o cu bătaia pe victimă dacă nu va face sex cu el, iar în momentul în care aceasta a vrut să deschidă uşa liftului, Scrija s-a împins în uşă astfel încât mâna fetei a rămas blocată.
Ulterior, ieşeanul s-a aşezat în genunchi, încercând să-i dea pantalonii jos femeii.
Femeia s-a zbătut, iar Scrija a apăsat din greşeală butonul de la etajul 2 al liftului, moment în care uşile s-au deschis, iar victima a fugit.
 
CITEŞTE ŞI:  

 
Tanara se intorcea acasa seara, in jurul orei 22.30, de la munca. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc se vede cum dupa tanara a intrat un barbat care vorbea la telefon. A urmat-o in lift, iar in timpul deplasarii barbatul i-a facut avansuri si a oprit ascensorul intre etaje

 

Ulterior acestei împrejurări, inculpatul Scrija Gabriel a ieşit din lift şi a strigat după persoana vătămată că doreşte să întreţină raporturi sexuale cu aceasta şi că îi oferă sume de bani şi telefonul mobil. În continuare, s-a stabilit că persoana vătămată a intrat în locuinţa sa, iar inculpatul a plecat de la faţa locului“, au completat anchetatorii ieşeni.

 

Comentarii