Pamela Anderson şi Lady Gaga s-au raliat cauzei lui Julian Assange

sâmbătă, 20 mai 2017, 14:40
3 MIN
 Pamela Anderson şi Lady Gaga s-au raliat cauzei lui Julian Assange

Actriţa Pamela Anderson şi cântăreaţa Lady Gaga s-au raliat cauzei lui Julian Assange şi au lăudat pe reţelele de socializare decizia Suediei de a stopa ancheta care îl vizează pe fondatorul WikiLeaks, acuzat de viol, informează Reuters.

Starleta canadiană Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului ”Baywatch”, a redistribuit pe contul ei de Twitter o fotografie care îl prezintă pe Julian Assange, zâmbitor, vineri, după ce Suedia a anunţat oficial că a închis ancheta care îl viza pe fondatorul site-ului WikiLeaks. Prin acel mesaj pe Twitter, Pamela Anderson a realimentat zvonurile despre o posibilă relaţie pe care o are cu Julian Assange.

Mesajele publicate de Pamela Anderson pe blogul ei, care au documentat numeroasele vizite efectuate de ea la ambasada din Londra a Ecuadorului, pentru a-l vedea pe Assange, au reprezentat unele dintre cele mai fascinante aspecte ale luptei de cinci ani pe care antreprenorul australian a dus-o în instanţă pentru a evita să fie extrădat în Suedia, unde era acuzat de viol şi molestare sexuală. Julian Assange a negat întotdeauna acele acuzaţii.
 
Julian Assange, în vârstă de 45 de ani, este un veritabil ”erou cibernetic” pentru anumite persoane, după ce a expus în mediul online abuzurile de putere ale guvernelor şi a promovat libertatea de exprimare. Pentru alte persoane, el este un infractor care a subminat securitatea Occidentului. Pentru Pamela Anderson, Julian Assange este ”cel mai inteligent, interesant şi informat bărbat care există în prezent”.  
 
”Da, sunt de părere că este şi foarte sexy”, a declarat actriţa în vârstă de 49 de ani, fost model Playboy şi activistă pentru drepturile omului, în martie, într-un mesaj pe blogul ei. Paparazzii au fotografiat-o pe Pamela Anderson, purtând adeseori pungi cu preparate culinare, în timpul numeroaselor vizite pe care le-a făcut la ambasada din Londra a Ecuadorului în ultimele şase luni.
Ea nu este însă singura celebritate care îl susţine pe Julian Assange. Cântăreaţa Lady Gaga l-a vizitat în 2012 şi a l-a filmat pentru un videoclip care a fost distribuit în această săptămână, pentru a marca eliberarea dintr-o închisoare americană a lui Chelsea Manning, care a transmis site-ului WikiLeaks peste 700.000 de documente clasificate ale Armatei Statelor Unite.
 
”Poţi să fii un inamic al statului, dar nu eşti un inamic al omenirii”, i-a spus Lady Gaga lui Assange în acel interviu video, ce a fost lansat de WikiLeaks, miercuri. Julian Assange nu a făcut nicio declaraţie publică despre presupusa relaţie a lui cu Pamela Anderson, iar starleta canadiană a fost foarte evazivă, evitând să confirme o relaţie romantică.
 
”Haideţi să vedem ce se va întâmpla după ce va fi liber. Ştiţi probabil deja că am petrecut mai mult timp cu el decât cu oricare alt bărbat, doar pentru a sta de vorbă cu el, iar acesta este un lucru foarte bun”, a dezvăluit actriţa într-un talk-show suedez, în martie. Pamela Anderson, care promovează în această perioadă noul film hollywoodian ”Baywatch”, în care are un rol episodic, nu a făcut, vineri, niciun comentariu public despre decizia Suediei, cu excepţia distribuirii acelei fotografii a lui Assange, care zâmbeşte. 

    

 

Comentarii