Portar francez în Copou. Brice Niclos dă probe la CSMS

marți, 27 august 2013, 01:50
2 MIN
 Portar francez în Copou. Brice Niclos dă probe la CSMS

Brice Niclos dă probe la CSMS. Ultima repetiţie a Iaşului înaintea startului Ligii a II-a va avea loc sâmbătă, la Vaslui.

Revenită sâmbătă din cantonamentul de două săptămâni pe care l-a efectuat la Chişinău, CSMS Iaşi a început de ieri să se pregătească la baza proprie, din Copou. La antrenamentele grupării coordonate de Costel Enache participă şi Brice Niclos, un portar francez care dă probe. Fotbalistul născut pe 19 octombrie 1989, la Montpellier, are 1,98 metri şi a fost legitimat, începând cu 2011, la Santa Clara, în liga a doua portugheză. Înainte de a ajunge în Portugalia, Niclos a mai evoluat în liga a cincea franceză, la Auxerre C (2007-2009) şi Chatellerault (2009-2010) şi în liga a patra din Franţa, la Tarbes (2010-2011). În afară de Niclos, Iaşul ar mai putea testa în această săptămână şi alţi portari, preşedintele CSMS, Florin Prunea, anunţând că pistonează mai multe variante, una dintre acestea fiind din Slovenia.

Rămânând la capitolul “stranieri”, şeful executivului ieşean a anunţat că Iaşul a renunţat la spaniolul Manuel Bueno, atacantul spaniol care a fost testat în cantonamentul de la Chişinău. În schimb, celălalt jucător care a dat probe în Republica Moldova, Firoiu, are şanse mari să fie păstrat în lot. “La Bueno am renunţat. În schimb, craioveanul Firoiu va rămâne la noi dacă reuşeşte să vină liber, aşa cum a promis. E un fundaş tânăr, sub 21 de ani, care poate progresa” a declarat Prunea.
 
În ceea ce priveşte programul de pregătire al CSMS, ieri s-a anunţat oficial că ultima repetiţie înaintea startului Ligii a II-a va avea loc sâmbătă, la Vaslui. “Ne doream un meci puternic înaintea primei etape a campionatului, în care vom juca la Tărlungeni, sâmbăta viitoare. Am reuşit să perfectăm un test cu FC Vaslui, jocul urmând a avea loc sâmbăta aceasta, în deplasare, cu începere de la ora 18:00",  a spus antrenorul principal al CSMS, Costel Enache.

 

 

Comentarii