Prea mulţi nervi la CSM Poli

marți, 22 august 2017, 01:43
2 MIN
 Prea mulţi nervi la CSM Poli

 

Fotbaliştii ieşeni  au încasat 24 de cartonaşe galbene şi două roşii în şapte meciuri
 
 
 
CSM Politehnica Iaşi a revenit ieri în Copou, după zilele libere primite la finalul partidei de vineri, de la Giurgiu, cu Astra, din etapa a VII-a a Ligii I de fotbal. Principalul  aspect urmărit la revedere a fost evaluarea stării de sănătate a lotului, nu mai puţin de patru fotbalişti având probleme în ultima perioadă. Platini, care a fost schimbat la pauza disputei din Giurgiu, Cătălin Ştefănescu, jucător intrat nerefăcut total în duelul cu Astra, Gabriel Bosoi, care a lipsit mai multe meciuri din cauza unor probleme musculare şi Narcis Bădic, absent în ultima rundă tot din cauza unei accidentări. “Îmi doresc să nu am probleme de efectiv la meciul cu Sepsi şi, cu excepţia lui Tiago, care va fi suspendat după eliminarea suferită la Giurgiu, să pot conta pe tot lotul. Mai multe vom şti pe parcursul săptămânii, timp pare a fi suficient pentru ca toată lumea să fie aptă de joc” a spus antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican, care va conta pe Qaka. Norvegianul nu a putut evolua în confruntarea cu trupa pregătită de Edi Iordănescu, fiind suspendat o etapă după eliminarea de pe finalul disputei cu Dinamo Bucureşti.
O altă problemă care îl preocupă pe tehnician este numărul mare de cartonaşe încasate în acest start de sezon. Înaintea meciurilor de ieri din Liga I, CSM conducea în clasamentul cartonaşelor galbene acordate în ediţia 2017-2018 a Ligii I, cu 24 de avertismente, o medie de aproape 3,5 pe meci!
Cele mai multe cartonaşe galbene, câte trei, le-au încasat Platini, Cristea, Sin şi Cioinac, toţi fiind la un pas de suspendare. În plus, Tiago, care, foarte probabil, va sta în disputele cu Sepsi şi Juventus, după ce a fost eliminat direct la Giurgiu, va fi imediat în pericol de a sta după ce va reveni, şi el având trei avertismente.
 Şi în topul eliminărilor Iaşul ocupă un loc fruntaş, III, din cauza eliminărilor suferite de Qaka şi Tiago, în frunte fiind CFR Cluj (care are doar opt “galbene”!) şi Astra, care au punctat de trei ori la capitolul amintit.
“E o situaţie care mă preocupă. Chiar dacă am luat multe cartonaşe nemeritate, în special în meciul cu Dinamo, trebuie să fim mai atenţi, să luăm «galbene» numai în folosul echipei” a comentat Stoican.Partida CSM – Sepsi va închide etapa a VIII-a, fiind programată să se dispute lunea viitoare, cu începere de la ora 21:00

Comentarii