Premieră la un meci de fotbal: 11 titulari intr-o echipă din tot atâtea ţări

sâmbătă, 18 februarie 2017, 10:40
1 MIN
 Premieră la un meci de fotbal: 11 titulari intr-o echipă din tot atâtea ţări

Echipa Granada a avut la meciul de vineri seară cu formaţia lui Alin Toşca, Betis Sevilla, 11 titulari din tot atâtea ţări (Nigeria, Maroc, Franţa, Camerun, Islanda, Spania, Mexic, Brazilia, Columbia, Uruguay, Ghana), relatează presa spaniolă. 

Tehnicianul Lucas Alcaraz a optat pentru mexicanul Ochoa, francezul Foulquier, camerunezul Hongla, islandezul Ingason, uruguayanul Gastón Silva, spaniolul Héctor, nigerianul Uche, ghanezul Wakaso, brazilianul Andreas Pereira, marocanul Carcela-González şi columbianul Adrián Ramos.

Granada s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa echipei Betis, iar la final antrenorul oaspeţilor, Victor Sanchez, le-a cerut jucătorilor săi, între care se numără şi Alin Toşca, să se ducă în faţa fanilor care au făcut deplasarea pentru acest joc şi să le ceară iertare.  Betis Sevilla, cu Alin Toşca integralist, a fost învinsă în deplasare de Granada, în etapa a XXIII-a a campionatului Spaniei. Au marcat Carcela-González ’18, Ramos ’28, ’64 şi Pereira ’33 pentru Granada, penultima clasată în La Liga, respectiv Petros ’75 pentru Betis (locul 13 în clasament). În minutul 66, au fost eliminaţi Andreas Pereira de la gazde şi Matias Nahuel Leiva de la oaspeţi.

    

Comentarii