Prezentare la CSMS

marți, 12 iulie 2016, 01:43
2 MIN
 Prezentare la CSMS

 Festivitatea are loc astăzi, la Palas Mall. Biletele la meciul cu Hajduk Split, de joi, se vând astăzi, între orele 10:00 şi 18:00

 
 
CSMS Iaşi îşi prezintă astăzi lotul de jucători. Acţiunea va avea loc la Palas Mall, începând cu ora 20:30. Conform afişului evenimentului, în care fotografia echipei este mai puţin vizibilă decât a prezentatorului Vlad Baba, mai mulţi solişti locali, Amir, Codruţa Filip, Flowreena, Iulian Nunuca şi trupa “Dimineaţa târziu”, vor concerta începând cu ora 19:30.
Tot astăzi, între orele 10:00 şi 18:00, la casele stadionului “Emil Alexandrescu”, vor fi vândute bilete de intrare la meciul cu Hajduk Split, din prima manşă a turului II preliminar al Europa League. Un tichet la partida de joi, care va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport, costă 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele A şi B, 20 lei la tribunele 0A şi 0B şi 40 lei la tribuna 0. Fiecare persoană va avea dreptul să cumpere maximum patru bilete.
Ieri nu se ştia exact câte tichete vor fi puse în vânzare, numărul acestora depinzând de câte scaune va avea arena din Copou. Aseară, angajaţi ai stadionului au spus că arena era dotată cu 5 283 de scaune noi. Ţinând cont de faptul că 350 de scaune vechi, de la tribuna 0, îndeplineau normele UEFA şi că astăzi sunt aşteptate altele noi, oficialii clubului ieşean speră să poată pună în vânzare 7 000 de bilete.
Altfel, directorul de marketing al CSMS, Sergiu Melinte, a anunţat că noul ofiţer de presă al clubului este Lucian Lucescu. Jurnalist la TVR Iaşi şi ofiţer de presă la echipa de rugby Poli Unirea, Lucescu îi ia locul lui Mircea Ungureanu, care nu a fost anunţat de această schimbare! Mutarea, pe care “Ziarul de Iaşi” a prognozat-o în urmă cu mai multe zile, a fost cerută de preşedintele CSMS, Florin Prunea, care, conform unor surse, s-a consultat cu primarul Iaşului, Mihai Chirica. 
 
 
 
Arbitri din Ucraina
Arbitrul ucrainean Iuri Mojarovski va arbitra partida dintre echipa CSMS Iaşi şi formaţia croată Hajduk Split, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. Mojarovski va fi ajutat de asistenţii Oleksandr Voitiuk şi Semen Şlonciak, iar Serghei Berezka va fi rezervă.

Comentarii