Rămâneţi uniţi, jucători de la CSMS

luni, 18 iulie 2016, 01:43
2 MIN
 Rămâneţi uniţi, jucători de la CSMS

 

Gafa lui Grahovac trebuie ştearsă repede din subconştientul fotbaliştilor ieşeni. Napoli nu s-a decis încă pe cine va folosi în poartă în partida de la Split
 
 
După ziua liberă primită vineri, fotbaliştii de la CSMS Iaşi s-au pregătit şi sâmbătă şi duminică. Acelaşi ritm, de un antrenament zilnic, va fi păstrat până miercuri, când este prevăzută deplasarea la Split, pentru meciul de joi, cu Hajduk, returul confruntării din turul II preliminar al Europa League. Principala preocupare a antrenorului Nicolo Napoli este păstrarea tonusului bun etalat în special în startul manşei tur, încheiată cu scorul de 2-2, după ce ieşenii au condus la pauză cu 2-0 şi a încrederii echipei. Pentru aceasta, gafa imensă a portarului Grahovac, care a scăpat în poartă mingea după şutul modest al lui Said, expediat în prelungirile partidei, trebuie ştearsă din subconştient. Nu numai din subconştientul portarului sârb, ci şi a colegilor de echipă, mai ales a celor care au fost vizaţi direct de ieşirile deplasate ale lui Grahovac din meciul cu Timişoara, din ultima etapă a sezonului trecut. Reapariţia unor conflicte în vestiar este ultimul lucru care ar trebui să se întâmple la CSMS, o grupare care are ca principal atu unitatea de exprimare.
Interesant va fi de văzut cum va reacţiona staff-ul tehnic, care, după partida din Banat a cerut conducerii să se renunţe la serviciile lui Grahovac şi să fie adus un alt portar, sârbul rămânând până la urmă, după mai multe discuţii în contradictoriu, ca urmare a unei decizii luate de preşedintele Florin Prunea. Joi, antrenorul Nicolo Napoli are de ales între păstrarea titularului din tur şi acordarea unei şanse lui Alessandro Caparco. Italianul şi-a revenit total după accidentarea suferită în timpul testului cu FC Voluntari, din Turcia, fiind rezervă în disputa din tur, din Copou. 

    

Comentarii