N

Răzvan Ciobanu: Mai mult decât botox sau tratamente cosmetice nu m-am gândit să îmi fac altceva

N

marți, 27 mai 2014, 06:57
2 MIN
 Răzvan Ciobanu: Mai mult decât botox sau tratamente cosmetice nu m-am gândit să îmi fac altceva

\N

Răzvan Ciobanu ţine foarte mult la imaginea lui şi încearcă mereu să arate din ce în ce mai bine. Acum câţiva ani, designerul şi-a făcut curaj şi a decis să treacă pragul unei clinici de medicină estetică pentru a-şi face implant de păr, iar de atunci viata i s-a schimbat. Chiar dacă problemele cu părul nu i se avansaseră foarte tare, Ciobanu a decis să ia măsuri din timp. El şi-a făcut implant de păr, iar rezultatele intervenţiei au fost unele incredibile. În scurt timp, el s-a trezit cu o podoabă capilară de invidiat. A avut însă o mare teamă în zilele de după implant.

„Nu am fost obsedat să văd cum creşte fiecare fir de păr. Îmi era frică să mă spăl pe păr, dar am aflat că se poate fără niciun fel de problemă. Cred că nu m-am spălat vreo două zile”, a declarat el.

Dacă ar putea însă, au lua-o de la capăt, deoarece este foarte mulţumit de cum arată în prezent. „M-a făcut să mă decid (n.r să îmi fac implant de păr) faptul că mă uitam in oglindă si mi se părea că am un gol în mijlocul capului. Mi-a luat fix 5 minute să mă hotărăsc. Sunt fericit că am făcut-o şi aş face-o oricând, dacă ar trebui. După ce vezi că-ti iese bine prima oară, începi să-ţi inventezi probleme. Dacă ar trebui să o fac din nou, aş face-o oricând. E important să se ştie că e o interventie uşoară, fără dureri, pleci şi vii pe picioarele tale”, a continuat creatorul de modă.

Cu toate acestea, Ciobanu nu vrea să-şi mai facă şi alte intervenţii chirurgicale. „Mai mult decât botox sau tratamente cosmetice nu m-am gândit să îmi fac altceva”, a încheiat el.

click.ro
 

 

Comentarii