Repetiţie pentru Europa League

miercuri, 24 august 2016, 01:43
2 MIN
 Repetiţie pentru Europa League

 

Manchester City – Steaua, astăzi, de la ora 21:45, în meci retur pentru play-off-ul Ligii Campionilor. În meciul tur scorul a fost de 5-0 pentru englezi. Partida va fi transmisă de Pro TV şi DolceSport
 
Mai contează un meci retur, după 0-5 realizat pe teren în prima manşă? Mai ales că meciul acela ţi-a arătat diferenţa dintre fotbalul mare al Ligii Campionilor şi cel mic în care te complaci? Şi când această nefericită dublă îţi oferă un loc în circuitul mai uman al Ligii Europa? “Calificarea nu e jucată, nu suntem absurzi,” a susţinut Helmuth Duckadam, directorul de imagine a Stelei, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf, un pic prea mulţumit de remiza din eternul derby, a spus că returul cu City este un excelent antrenament pentru Europa League, dacă nu pentru partidele din campionat cu Pandurii şi Poli Iaşi. Dacă ajungerea în grupele Ligii Campionilor este o utopie, un rezultat bun al Stelei la Manchester nu este imposibil. Echipele care pierd net calificarea încă din prima manşă nu prea abordează cu aceeaşi concentrare returul, iar out-siderul ţine morţiş să dreagă busuiocul, aşa că absurdităţi gen 0-5, 1-0 s-au dovedit lucruri normale în fotbal. Nu de mult, a demonstrat această teorie CFR Cluj, e drept, într-o grupă de UCL, dar care a învins în deplasare pe cealaltă echipă mare din Manchester, United. Frecţie la picior de lemn? Aşa o fi, însă rezultatele rămân.
O surpriză poate fi realizabilă şi în funcţie de atitudinea echipei calificate. Din cele spuse de Josep Guardiola, antrenorul “cetăţenilor”, partida va fi tratată cu seriozitate. “Voi face câteva modificări în formula de start, Joe Hart şi Yaya Touré au o şansă de a juca. Am avut meciuri grele în ultima săptămână şi de aceea voi face câteva modificări. Le-am spus jucătorilor că nimic nu este terminat. Putem lua un cartonaş roşu în minutul 10 şi adversarul să primească penalty. Apoi mai luăm un roşu peste zece minute şi totul se complică", a spus Guardiola, informează site-ul oficial al grupării engleze. Despre ceilalţi accidentaţi, “Pep” a spus că Gündogan şi Kompany mai a umici probleme, iar Sagna este categoric  indisponibil. Meciul  va fi transmis de Pro TV tur, pe Arena Naţională, englezii s-au impus cu scorul de 5-0.
 
 
Formaţiile probabile
Manchester: Hart – Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov – Delph, Touré, Silva – Nolito, Agüero, Sterling.
Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Muniru, Achim – Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie.
Arbitru: Pawel Gil (Polonia)
 
 

Comentarii