Eveniment

Rezultate remarcabile obtinute de sportivii Asociatiei Sportive Imperial Iasi şi Buzau

marți, 17 noiembrie 2015, 02:50
4 MIN

In weekendul 14 – 15 noiembrie 2015, la Sala Siderurgistului din  Galati  s-a desfăşurat Cupa    Memoriala „Daniel Nechita” unde sportivii  Asociatiei  Sportive  Imperial Iasi şi Buzau au obtinut rezultate remarcabile:
La categoria de varsta 19-34 ani ,sectiunea Open standard perechea Alexei Melentii si Raluca Avram – s-a clasat pe locul 2 din 17 perechi participante.

La sectiunea Open latino Alin Ion – Daniela Vasile – a obtinut locul 2 din 14 perechi.

Perechile clubului Imperial s-au impus si la categoriile de debutanti 8 – 9 ani:                                                                                                                                                    Cosmin Găluscă & Teodora Giugula – locul 3 ,la 1 dans din 18 perechi  si locul 7 din 19 la doua dansuri.
Luca Pipa & Maya Popescu – locul 4  iar la doua dansuri au obinut locul 10.

Formaţia de fete "Imperial" a primit medalia de aur la secţiunea latino, categoria de vârstă 10 – 12 ani.

Ne bucurăm că şi această ediţie a competiţiei de la Galati s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre, atât a sportivilor, cât şi a noastră, a antrenorilor. Implicarea şi dăruirea sportivilor noştri în dansul sportiv de performanţă a fost şi a rămas una totală. Antrenamentele multiple şi susţinute, multele ore de muncă, sacrificiile din viaţa personală, au dat roade.” au declarat antrenorii Georgiana şi Adrian Ciutoiu.

Asociaţia Club de Dans Sportiv ”Imperial” a luat fiinţă în anul 2005 din dorinţa a doi sportivi ieşeni de a oferi copiilor, tinerilor şi tuturor iubitorilor de dans o nouă abordare şi perspectivă asupra minunatei lumi a dansului sportiv. Prin intermediul bogatei cariere sportive, sportivii activi Georgiana şi Adrian Ciutoiu au pus bazele Asociaţiei Club de Dans Sportiv ”Imperial” în luna mai 2005. În acelaşi an, clubul a fost afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv sub egida căreia îşi desfăşoară activitatea şi astăzi.

Anul 2014 a adus o importantă schimbare în cadrul asociaţiei sportive, Clubul Alegretto din Buzău îşi schimbă denumirea în IMPERIAL, Imperial Dance School, şi se înfiinţează la Fagaraş primul club de dans din acest oraş tot de către Imperial.  În toate cele 3 localităţi în care activează Asociaţia Imperial,  performanţa şi rezultate remarcabile atât la nivel naţional cât şi internaţional, sunt cartea de vizita a  IMPERIAL DANCE SCHOOL.
Asociaţia Club de Dans Sportiv ”Imperial” organizează  periodic seminarii cu antrenori străini de nivel international ,recunoscute de Federatia Romana de Dans Sportiv, la care participă sportivi atât din ţară, cât şi străinatate. Echipa  de antrenori si instructori ai Imperial Dance School, este condusa de technicieni de renume mondial precum perechea multipla campiona mondiala  Benedetto Ferruggia si Claudia Kohler, la sectiunea standard si  vicecampionii europeni Gabrielle Gofredo şi Anna Matus, la sectiunea latino

Atât colaborarea fructuoasă pe care coregrafa clubului ”Imperial”, Georgiana Ciutoiu, a avut-o cu Opera Naţională din Iaşi pentru piesa ”La Traviatta”, cât şi rezultatele şi aprecierile dansatorilor ieşeni la cele mai importante evenimente de dans din lume, sunt o confirmare a muncii şi efortului depus de întreaga echipă a Clubului Imperial pentru a transforma Iaşul într-un puternic centru cultural al dansului la nivel naţional şi, de ce nu, la nivel internaţional”, ne-a declarat domnul Adrian Ciutoiu, preşedinte al Asociaţiei Club de Dans Sportiv ”Imperial”.

     Din luna decembrie, Imperial Dance School Iasi, dar si Buzau asteapta toti doritorii de dans sportiv in noile locatii de antrenament, ce ofera spatii generoase special gandite si amenajate pentru dans sportiv, cu sali de balet, pregatire fizica, si nu numai .
   „In Iasi ii asteptam pe toti doritorii de dans in locatia din incinta Tamaz (Frigocarne) fosta sala de catarari pentru a descoperi o locatie de vis ce reuneste sub aceeasi cupola toate stilurile de dans si nu numai ” a declarat Adrian Ciutoiu, presedinte Asociatia Sportiva Imperial.

Comentarii