Şansele lui Cezar Ouatu la Eurovision, minime. Reprezentanta Danemarcei este favorită!

joi, 09 mai 2013, 18:03
2 MIN
 Şansele lui Cezar Ouatu la Eurovision, minime. Reprezentanta Danemarcei este favorită!

A rămas mai puţin de o săptămână până la startul celei de-a 58 ediţii a concursului Eurovision, dar lucrurile par să fie deja tranşate, cel puţin în opinia pariorilor. Marea favorită în acest an este Danemarca, reprezentată de Emmelie de Forest, cotată cu cele mai mari şanse la câştigarea competiţiei, scrie Metropolitam Life.

Până în acest moment, Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, este cotat cu a 18-a şansă la câştigarea concursului muzical, la egalitate cu Moldova, Malta şi Franţa.  

Cezar Ouatu a plecat spre Malmo miercuri dimineaţă, urmând ca în această după amiază să urce pe scenă pentru prima repetiţie oficială.

Frenezia Eurovision începe în fiecare an cu câteva săptămâni înainte de deschiderea oficială a evenimentului. Lupta nu se duce doar pe scenă, ci şi la casele de pariuri, pe diverse site-uri de predicţii sau în fanclubulurile Eurovision (OGAE – Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision). Şi site-ul YouTube ar putea fi un indicator important, iar aici ca număr de vizualizări conduc Italia, Germania şi Belarus.

Favorita din acest an, Emmelie de Forest (Emmelie Charlotte Victoria de Forest), are doar 20 de ani şi a câştigat în luna ianuarie Selecţia Naţională din Danemarca, cu piesa „Only Teardrops“. Tânăra susţine că este stră-strănepoata reginei Victoria a Marii Britanii, deoarece bunicul ei, Contele Maurice Arnold de Forest, ar fi fost fiul ilegitim al regelui Edward al VII-lea (fiul reginei Victoria). Însă astfel de detalii biografice fac întotdeauna deliciul publicului şi al presei la Eurovision. (YahooNews)

Comentarii