Secretele Beatricei Rancea sau ale Mihaelei Tatu, dezvăluite la Iaşi

miercuri, 17 aprilie 2013, 01:50
2 MIN
 Secretele Beatricei Rancea sau ale Mihaelei Tatu, dezvăluite la Iaşi
Intâlnirea va avea loc la Hotel Traian, pe 27 aprilie. In juriul elitei feminine vor mai fi un redactor şef, un medic şi un nutriţionist

 

Reprezentantele sexului frumos şi întreprinzător din Iaşi pot intra în dialog cu câteva femei de succes în domenii diferite de activitate. Oportunitatea este oferită de Junior Chamber Iaşi în cadrul evenimentului „Femei de afaceri cu stil”, ce va avea loc pe 27 aprilie, la Hotelul Traian, în intervalul 9-18:30. Despre leadership, viziune, carieră şi performanţă vor vorbi Mihaela Tatu, realizatoare şi moderatoare de emisiuni TV, Beatrice Rancea, manager al Operei ieşene, Diana Palade Teodorescu, redactor-şef al revistei Avantaje, Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică şi director al Centrului medical ProEstetica, şi Anca Ignat, vicepreşedinte al Asociaţiei Armonie prin Nutriţie din Cluj-Napoca.
 

Manager al Operei ieşene din mai 2011, Beatrice Rancea a revigorat activitatea instituţiei, angajându-se în mai multe proiecte ambiţioase. Una dintre cele mai importante reuşite ale sale o reprezintă aducerea regizorului Andrei Şerban la Iaşi, care a montat în lunile noiembrie şi decembrie două spectacole-eveniment, „Indiile galante” şi „Troienele”, care s-au jucat de fiecare dată cu casa închisă. Întrucât a reuşit ca prin evenimentele propuse să aducă mai mult public în sală, dar şi să sporească vizibilitatea instituţiei, Beatrice Rancea a fost invitată să împărtăşească din secretele succeselor sale şi la alte evenimente. De exemplu, la sfârşitul lunii ianuarie, s-a numărat printre invitatele conferinţei „Poveşti de succes ale femeilor aflate în funcţii de conducere”, organizată de Fundaţia EuroEd. La conferinţa „Femei de afaceri cu stil”, ajunsă la a III-a ediţie, sunt aşteptate să participe peste 100 de femei cu aspiraţii profesionale înalte. Cele care vor să aibă prilejul să se inspire din experienţa de viaţă a invitatelor trebuie să achite o taxă de participare în cuantum de 150 lei. „Taxa de participare este de 150 lei, dacă vii singură, şi de 130 lei de persoană, dacă mai vii cu o prietenă şi plăteşti pentru ambele odată. Pentru că vrem să răsplătim fidelitatea, participantele de la ediţiile anterioare au o reducere de 20%. Plata se va face în contul JCI Iaşi, cu menţiunea «Femei de afaceri cu stil»”, arată organizatorii. În ziua evenimentului, taxa de participare va fi de 180 lei. Formularul de înscriere poate fi completat pe site-ul http://femeideafaceri.jciiasi.ro. Mai multe informaţii pot fi obţinute telefonic, la unul din numerele0726.332.696/0741.112.526, sau prin e-mail, la adresa femeideafaceri@gmail.com.

 

Comentarii