N

Şocant! Un bătrân de 84 de ani din Butea i-a crăpat cu toporul capul fiului său

N

joi, 27 martie 2014, 02:50
2 MIN
 Şocant! Un bătrân de 84 de ani din Butea i-a crăpat cu toporul capul fiului său

\N

Octogenarul nu şi-a mai suportat fiul, abia întors din Italia. Aproape surd şi orb, bătrânul l-a ucis pe fiul său în timp ce acesta dormea.

Crimă şocantă în localitatea Butea. Un octogenar i-a crăpat capul fiului său cu un topor, din cauza bătăilor primite de la acesta, apoi a sunat la poliţie. Ştefan Blaj, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit de către po­liţişti cu capul zdrobit în urma loviturilor de topor administrate în timp ce dormea, de tatăl său în vârstă de 84 de ani. După ce şi-a ucis cu sânge rece fiul, bătrânul a ascuns toporul în grădină, fiind găsit de către criminalişti. Iniţial, bătrânul le-a spus anchetatorilor că l-a găsit pe fiul său mort în casă şi nu ştie cine a comis crima, dar după câteva ore de audieri, acesta a recunoscut totul şi a povestit anchetatorilor crima în detaliu. Vecinii au spus că Ştefan Blaj se întorsese din Italia în urmă cu două săptă­mâni, iar întreaga noapte de marţi spre miercuri a consumat alcool la un bar din sat. În jurul orei 4, bărbatul a ajuns acasă şi l-a certat pe bătrân, după care s-a culcat. În timp ce dormea, tatăl său a luat toporul şi l-a izbit pe acesta de mai multe ori în cap. Spre dimineaţă, a sunat la poliţie. „Fiul şi cu tatăl se certau frecvent. El s-a întors din Italia şi a spus că urmează să plece peste o lună, la locul de muncă de acolo. Bătrânul era aproape surd şi orb, dar a avut puterea să îl omoare. Chiar zilele trecute l-am văzut că lucra la curăţatul viei“, au spus vecinii. Bărbatul ucis avea două fetiţe, dintr-o căsă­to­rie anterioară, el fiind di­vorţat. Fosta soţie este plecată în străinătate.

Astăzi, criminalul va fi a­dus la locul faptei pentru re­constituire. El îşi va petrece restul vieţii într-o închisoare. „Poliţiştii au fost anunţaţi despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în casa în care locuia împreună cu tatăl său. Procurorii au preluat ca­zul, existând suspiciunea de omor“, a precizat Alexandru Che­laru, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii