Soţia sirianului ucis şi amantul acesteia, arestaţi preventiv

vineri, 17 aprilie 2015, 09:24
2 MIN
 Soţia sirianului ucis şi amantul acesteia, arestaţi preventiv

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Andreei Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh, şi a amantului acesteia, Alfons Gabriel Arhire, acuzaţi că la sfârşitul anului trecut l-au ucis pe sirian, acesta fiind găsit după aproape patru luni, în portbagajul unei maşini.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a admis, în noaptea de joi spre vineri, cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă pentru 30 de zile a soţiei sirianului şi a amantului acesteia, după ce anchetatorii au stabilit că ei sunt principalii suspecţi în cazul uciderii lui Haj Saleh Moustafa şi i-au reţinut pentru crima comisă în urmă cu aproximativ patru luni.

Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost duşi de la instanţă în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceştia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI:

Sirianul găsit în portbagaj, omorât de soţie cu ajutorul amantului

Femeia i-a turnat în mâncare o supradoză de Diazepan. Amantul ei a ajutat-o să transporte cadavrul. Cei doi şi-au recunoscut faptele după mai multe ore de audieri.

 

Soţia sirianului şi amantul acesteia au fost reţinuţi în noaptea de miercuri spre joi, după ce poliţiştii Serviciului Omoruri şi procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au avut indicii potrivit cărora, în luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorât pe Haj Saleh Moustafa.

Potrivit procurorului de caz, Eduard Borjog, cei doi şi-au recunoscut fapta şi au declarat în faţa anchetatorilor că iniţial l-au adormit pe sirian cu medicamente, după care l-au "ucis" prin acte de violenţă.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Andreea Pătraşcu şi-ar fi otrăvit soţul, după ce i-ar fi pus în mâncare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienţă renală acută. (Mediafax)

Comentarii