Tânăr de 18 ani, mort în accident cu maşina cadou de la părinţi

miercuri, 10 iunie 2015, 08:13
1 MIN
 Tânăr de 18 ani, mort în accident cu maşina cadou de la părinţi

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 18 ani din Mureş! Din cauza vitezei extreme, a pierdut controlul maşinii de lux pe care o conducea şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, a fost aruncat din autoturism şi a murit pe loc. Tânărul tocmai absolvise liceul şi îşi luase permisul de conducere, iar zilele acestea susţinea examenul de bacalaureat.

Un accident grav s-a petrecut la câţiva kilometri de Sighişoara. Un tânăr ieşise la plimbare şi mai avea doar 10 kilometri până acasă, când a pierdut controlul volanului. Potrivit România TV, maşina a rupt parapeţii, câţiva copaci şi s-a răsturnat în şanţ. Tânărul a fost proiectat în afara bolidului, a ajuns sub roţi şi a murit pe loc. Felix îşi luase de curând permisul, iar maşina puternică pe care o conducea o primise cadou de la părinţi.

"O maşină BMW pentru un începător este un pericol. Poate fi exact ca o armă. Maşina este foarte puternica", a explicat Silviu Catarama, instructor auto, potrivit romaniatv.net. Prietenii şi familia sunt în stare de şoc.

"Pentru parintii adolescentului este o dubla tragedie si un dublu impact psihologic. pierderea copilului si in al doilea rand e sentimentul de vinovatie pentru ca i-au oferit copilului o jucarie mult prea puternica pentru o varsta frageda", spune un psiholog.

În memoria lui Felix, apropiaţii au făcut un videoclip emoţionant pe care l-au postat pe internet.

 

Comentarii