Un american si-a decapitat o colega, dupa ce a fost concediat. Barbatul ar fi incercat sa converteasca la Islam mai multi colegi

vineri, 26 septembrie 2014, 22:08
1 MIN
 Un american si-a decapitat o colega, dupa ce a fost concediat. Barbatul ar fi incercat sa converteasca la Islam mai multi colegi

Un american, care ar fi incercat recent sa converteasca la Islam mai multi dintre colegii sai de munca, l-a decapitat pe unul dintre ei la scurt timp dupa ce a fost concediat, a anuntat vineri politia, potrivit AFP. Tragedia intervine dupa o serie de decapitari ale unor cetateni occidentali de catre combatanti jihadisti din cadrul Statului Islamic, filmate si postate online.

Tragedia s-a produs joi intr-o societate alimentara din statul Oklahoma (centru sud), unde  muncea suspectul, identificat ca Alton Nolen, in varsta de 30 de ani.

Dupa ce a aflat ca a fost concediat, "Nolen a mers in parcare, si-a condus masina chiar pana in fata intrarii in societate (…) apoi a ajuns prin intrarea principala pana la receptie", a explicat un purtator de cuvant al politiei din orasul Moore, jeremy Lewis.

"Nolen a sarit asupra (colegei sale – n.red.) lui Collen Hufford si a ucis-o cu un cutit. In timpul acestui atac, Nolen a taiat capul victimei", se arata intr-un comunicat.

Suspectul a atacat apoi un alt coleg cu un cutit, inainte de a fi impuscat de directorul de operatiuni al firmei. Cea de a doua victima si suspectul au fost transportati la spital  si se afla in stare stabila.

"Dupa ce colegii de munca ai lui Nolen au fost interogati, am aflat ca a incercat recent sa converteasca la religia musulmana mai multi angajati", a precizat purtatorul de cuvant.

Avand in vedere natura crimei, politia locala a contactat Biroul Federal de Investigatii (FBI), a mai aratat reprezentantul autoritatilor. (Hotnews.ro)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii