Accident în Bucium

Un avocat a scăpat la milimetru de barele de metal ce i-au străpuns parbrizul

miercuri, 20 mai 2015, 01:59
2 MIN

Avocatul conducea un Jeep în spatele basculantei, iar la o frână a intrat în barele de metal nesemnalizate care ieşeau din remorcă.

Un avocat din Botoşani a scăpat cu viaţă ca prin miracol după un accident produs ieri în faţa benzinăriei Rompetrol, spre Bucium. Avocatul se afla la volanul unui autovehicol Jeep, iar la un moment dat, când s-a poziţionat în spatele unei basculante plină cu bare de fier, şoferul a pus frână, iar mai multe bare aflate în remorcă i-au străpuns parbrizul avocatului. O bară i-a trecut milimetric pe lângă cap.

Avocatul se numeşte Mădălin Biciuşcă, iar accidentul a avut loc în jurul orei 14. Imediat după accident, şoferul a fost transportat la spital, unde la orele amiezii se afla în investigaţii în Unitatea de Primire Urgenţe. Conform pri­melor rezultate, bărbatul policontuzionat prezintă un traumatism cranio-facial, din sfera ORL, clinică în care va fi internat ulterior. Poliţiştii au precizat că şofe­rul autobasculantei transporta bare prea lungi, fără să le semna­lizeze corespunzător.

„Acciden­tul s-a soldat cu o victimă care a fost trasnsportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Anca Vî­jiac, purtător de cuvânt al poliţiei.

Poliţiştii de la Rutieră trebuie să mai lămurească un alt accident, care a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.30, lângă piaţa Alexandru. O tânără în vârstă de 15 ani, care a ieşit din casă pentru a duce gunoiul menajer la un tomberon, a fost acroşată de un autoturism Ford, condus de un bărbat care îşi ducea copii la şcoală. Şoferul a spus că tânăra nu se afla pe trecere, dar poliţiştii bănuiesc că fata traversa pe marcaj.

„În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru a vedea dacă tânăra a traversat regulamentar sau nu. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a adăugat Anca Vî­jiac.
 

Comentarii