UPDATE: Căutările continuă la CSM Politehnica

miercuri, 02 august 2017, 01:43
3 MIN
 UPDATE: Căutările continuă la CSM Politehnica

 

Jo, de la Sheriff Tiraspol, este asteptat azi in Copou. Mihalache nu a ajuns la un acord privind revenirea la echipa mare. Azi este aşteptată clarificarea situaţiei lui Ştefănescu
 
 
CSM Politehnica Iaşi continuă să caute soluţii pentru întărirea lotului de jucători. Ieri nu a apărut nicio noutate importantă în privinţa principalelor ţinte ale săptămânii: revenirea lui Ovidiu Mihalache la echipa mare şi readucerea lui Cătălin Ştefănescu la Iaşi.
În cazul ultimului, oficialii clubului ieşean cred însă că s-au făcut câţiva paşi înainte. Pentru a ajunge la Iaşi, fotbalistul a acceptat oferta financiară a CSM, fiind dispus să renunţe la o treime din salariul pe care FCSB este obligat să i-l plătească. Astăzi, este aşteptat a fi obţinut şi acordul de transfer din partea clubului bucureştean. Cum cerinţa grupării pregătite de Nicolae Dică, 50 000 de euro pentru un transfer definitiv, nu a fost agreată, CSM neavând bani pentru investiţii, pe tapet au apărut alte două variante: cedarea gratuită a jucătorului definitiv către Iaşi, dar păstarea de către FCSB a unei cote din drepturile federative, care să fie valorificată la un transfer ulterior, pretenţiile iniţiale ale bucureştenilor fiind de 40%,  ori împrumutul gratuit pe un an cu opţiune de cumpărare de către ieşeni, vara viitoare.
Preşedintele CSM Poli, Adrian Ambrosie, nu a intrat în detalii în legătură cu jucătorul care anul trecut a evoluat la Iaşi sub formă de împrumut de la FCSB şi care a fost curtat de Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna în această vară: “Miercuri sper să avem un răspuns ferm în ceea ce priveşte situaţia lui Ştefănescu”.
Şeful executivului ieşean a mai anunţat că revenirea lui Mihalache la echipa mare nu s-a concretizat: “Am discutat marţi cu Mihalache, există încă diferenţe de opinie între el şi antrenorul Stoican. Nu avea sens să revină la echipa mare atât timp cât lucrurile nu sunt rezolvate definitiv. Eu sper ca săptămâna aceasta să se rezolve acest caz. Dacă nu, este posibil să ne despărţim, pentru că nu putem plăti un jucător care a spus că nu se poate antrena sub comanda lui Stoican”.
Mihalache a comentat astfel situaţia lui: “Am trei oferte de la alte echipe în momentul de faţă. Una dintre ele mi-ar asigura un câştig mult mai mare decât cel pe care-l acum la Iaşi. Şi în vară am fost curtat de două echipe, însă am ales să rămân la Iaşi. Asta pentru că nu vreau să plec de acasă, unde sunt fericit. Deocamdată mă pregătesc cu echipa de juniori, voi vedea ce se va întâmpla în viitor”, a spus “Mache”. .
 
 
SOCANT
Moldovenii cer banii pentru cantonament!
Deşi s-a anunţat că Fotbal Hebdo va achita cantonamentul din vară, de la Tiraspol, pe adresa clubului ieşean a sosit nota de plată a stagiului de pregătire centralizată derulat în Republica Moldova. Conform acesteia, CSM Politehnica trebuie să plătească aproape 40 000 de euro!Nici altă promisiune făcută în vară, atunci când s-a anunţat demararea colaborării dintre CSM şi agenţia moldoveană, asigurarea echipamentului echipei de către Fotbal Hebdo, care a stabilit componenţa băncii tehnice, politica de efectiv şi a adus mai mulţi angajaţi la club, nu s-a concretizat, gruparea ieşeană plătind şi pentru acesta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    

Comentarii