Victor Ponta, despre atentatul terorist din Turcia: „Eram in masina, la 10 minute de aeroport”

miercuri, 29 iunie 2016, 08:10
1 MIN
 Victor Ponta, despre atentatul terorist din Turcia: „Eram in masina, la 10 minute de aeroport”

Fostul premier Victor Ponta, care urma sa paraseasca Istanbulul marti seara, cu o cursa aeriana, a declarat ca a parasit aeroportul Ataturk, unde a avut loc atentatul. "Am plecat din aeroport", a afirmat Victor Ponta, raspunzand unei intrebari.

De asemenea, fostul premier a mai precizat ca "Suntem baftosi! La Bruxelles, Daciana era pe drum spre aeroport. Aici, eu eram in masina la 10 minute", potrivit Stirileprotv.ro.

Potrivit unor surse, fostul premier se afla la Istanbul si avea o cursa spre Bucuresti la miezul noptii.

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca atentatul de marti seara de la Istanbul reprezinta "inca un semnal ca nimic nu e mai important azi in Europa decat colaborarea pentru combaterea terorismului".

"Condoleante celor apropiati de victime. Solidaritate cu poporul turc in lupta cu monstrii teroristi! Inca un semnal ca nimic nu e mai important azi in Europa decat colaborarea pentru combaterea terorismului! Sper ca toti romanii aflati acum in aeroport sa fie in siguranta!", a spus Ponta, in postarea pe Facebook.

Purtatorul de cuvant al Guvernului Liviu Iolu a declarat, marti seara, ca nu exista la ora actuala date referitoare la cetateni romani implicati in atentatul de la Istanbul.

Comentarii