Abia spre final

joi, 03 aprilie 2008, 21:51
1 MIN
 Abia spre final

Chiar daca rezultatul final indica o victorie lejera, lucrurile n-au stat chiar asa in partida disputata aseara, una echilibrata pina pe la jumatatea reprizei secunde. In fata unui adversar care n-a venit doar cu juniori dar nici n-a avut jucatori mai mari de 20 de ani gazdele s-au chinuit sa se desprinda dar le-a fost greu cita vreme au jucat dezlinat, au gresit destul de mult si mai ales au ratat exasperant, facind din portarul nemtean omul meciului.

Cu flancul drept (Damian si Caciuc) neinspirat, cu doi pivoti (Druga si Oniga) care au primit mingi putine si le-au ratat si pe acelea, Politehnica a contat in prima parte doar pe citeva actiuni ale lui Ifrim dar mai ales pe iuresul generat de vitezistul Velicu.

Cum portarii (Turcu si Dascalu) n-au reusit nici ieri prea multe gazdele n-au fost capabile sa se desprinda de o echipa care a egalat tabela de doua ori si s-a tinut scai pina spre jumatatea reprizei secunde. Abia spre final lucrurile au inceput sa se clarifice Politehnica mizind in special pe actiunile individuale ale interilor Danifeld si mai ales Ifrim, care a avut 13 reusite in repriza secunda.

Pentru gazde golurile au fost marcate de Ifrim (20), Velicu (9), Daninfeld (6), Damian (3), Elisei (3), Caciuc (1) Druga (1) si Oniga (1). Duminica este programata etapa a doua din ultimul tur insa iesenii nu sint programati in aceasta runda.

Comentarii