Armistitiu cu Ionut Popa

miercuri, 22 septembrie 2010, 21:52
2 MIN
 Armistitiu cu Ionut Popa

Dupa citeva zile in care a avut intensitate ridicata, furtuna aparuta in curtea CSMU Politehnica simbata, la sfirsitul partidei cu ALRO Slatina, s-a stins brusc ieri. In urma mai multor discutii telefonice purtate de sefii clubului cu antrenorul Ionut Popa, acesta a fost convins sa se intoarca la echipa. Reamintim, Popa plecase din Copou simbata, el anuntind ca nu va continua munca inceputa la CSMU Poli pina cind promisiunile de intarire a lotului pe care le-a primit in momentul semnarii contractului nu se concretizeaza. "Domnul Sichitiu mi-a dat asigurari ca, in scurt timp, va aduce jucatorii de valoare care mi-au fost promisi. In aceste conditii, miine (n.r. – astazi) voi fi prezent la Oradea, acolo unde simbata vom incerca o noua minune, asa cum a fost si cea de la Mioveni".

Sichitiu a anuntat modul in care l-a convins pe Popa sa revina la echipa: "In aceste zile urmeaza sa ajunga la Iasi doi jucatori straini, care au CV-uri interesante. Este vorba de congolezul Muscal Mvuezolo Musumbu, care a evoluat in primele doua ligi belgiene, si de brazilianul Joao Paolo Oliveira, care a jucat in trecut la Belenenses, in Portugalia. Cind i-am transmis acest lucru lui Ionut Popa, mi-a spus imediat ca se intoarce la echipa. El va ajunge la Oradea joi seara, cind va coordona un antrenament, echipa urmind a pleca dimineata spre Bihor, o noua sedinta de pregatire in orasul in care vom juca simbata urmind a avea loc vineri".

Muscal Mvuezolo Musumbu, care a implinit pe 3 iunie 31 de ani, este un mijlocas ofensiv de 1,75 metri care a evoluat in mai multe campionate: in Belgia la Saint Gilloise, Mechelen, Anderlecht, Verbroedering Dender, in Turcia la Yozgatspor si in Grecia la Egaleo, Kalamata, Akratitos si Ilisiakos. Din 2007, Musumbu a fost legitimat la Tubize, in Belgia, formatie care a activat in sezonul trecut in liga a doua.

Joao Paolo de Oliveira este un atacant de 1,84 metri, nascut pe 13 iunie 1985 la Rio de Janeiro, care a evoluat in tara sa natala la Pelotas, Madureira, Juventude si Gremio Gloria. In 2007, Oliveira a ajuns in Portugalia, unde a fost legitimat la Belenenses, de unde a fost imprumutat la Olhanense.

Comentarii