Batalie dura pentru primul loc

joi, 23 decembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Batalie dura pentru primul loc

Dupa cum ne-au obisnuit in ultimii ani, gimnastele de la CSS "Gym Conrado" au cucerit si in 1999 o salba impresionanta de medalii in concursurile interne si internationale. Vitrina cu trofee a clubului s-a imbogatit cu 47 de medalii, ceea ce a facut ca antrenorului coordonator Constantin Radu sa nu-i fie deloc usor sa desemneze cea mai valoroasa sportiva a clubului. Iata insa cum se prezinta clasamentul primelor 10 gimnaste:
1.Raluca Puiu si Marlena Amironesei. Sint componente ale lotului olimpic de gimnastica si campioane nationale cu echipa la categoria maestre. Raluca este campioana nationala la maciuci si vicecampioana la cerc, a cucerit medalia de bronz la individual compus si cerc la turneul international "Julietta Chichmanova" din Bulgaria. A participat la Campionatele Mondiale de la Osaka (Japonia). Amironesei este campioana nationala la coarda si a luat bronzul la Ansamblu la doua turnee din Franta: Lyon si Theais. La Campionatul European de la Budapesta s-a clasat pe locul 9 cu echipa. La Campionatul Mondial a obtinut locul 10 pe echipe.
2.Giorgiana Lipsa si Mihaela Hilitanu. Fac parte din echipa care a cucerit titlul national la categoria 1. Lipsa este campioana nationala la maciuci si cerc si vicecampioana la minge si la individual compus. A participat la turneele internationale de la Kiev (Ucraina) si Veliko Tarnovo (Bulgaria), unde a obtinut medaliile de argint si bronz la cerc. Hilitanu este campioana nationala la individual compus. A cucerit medalia de bronz la cerc si minge la Cupa Europei.
3.Pamela Tanase. Este campioana nationala cu echipa si la minge, s-a clasat pe locul 2 la maciuci si la individual compus. La turneul international de la Kiev a cucerit medalia de bronz la cerc, iar la turneul de la Veliko Tarnovo s-a clasat a 3-a la minge.
4.Adriana Bujor si Monica Afilipoaie. Ambele sint campioane nationale cu echipa. Prima este medaliata cu aur la cerc si cu argint la coarda, in timp ce Afilipoaie este vicecampioana nationala la cerc si minge.
5.Carmen Afilipoaie si Irina Bunduc. Prima este campioana nationala cu echipa la categoria maestre, iar la cerc si coarda a luat bronzul. Bunduc este campioana nationala cu echipa la categoria a II-a, fiind medaliata cu bronz la cerc.
6.Steluta Budeanu. Este campioana nationala cu echipa la categoria a II-a si la campionatele scolare.
7.Adina Banu. Campioana nationala cu echipa la categoria maestre si la campionatele scolare.
8.Mihaela Alexa. A cucerit titlul national cu echipa la categoria I-a si la campionatele scolare.
9.Simona Ursache. Este campioana nationala cu echipa la categoria a II-a si la campionatele scolare.
10.Ioana Cordun si Madalina Bujor. Ambele sint campioane nationale cu echipa la campionatele scolare. (Daniel SIMION)

Comentarii