Bugetul lipseste

luni, 02 iunie 2008, 21:01
2 MIN
 Bugetul lipseste

Dupa ce a testat piata jucatorilor si a tras concluzia ca ar avea cu ce sa construiasca la Iasi o echipa de viitor care sa forteze eventual promovarea chiar din prima tura, directorul sportiv al echipei iesene de handbal masculin, Dan Constantinescu, a avansat conducatorilor clubului Politehnica si o suma minima necesara pentru campania de achizitii, 50.000 lei adica undeva in jur de 14.000 euro. "Sint multi jucatori interesanti aflati de final de contract care pregatiti bine pot forma o echipa competitiva. Vom analiza in perioada urmatoare ce potential financiar avem sa-i aducem la Iasi.", spune Constantinescu.

Daca trei jucatori (un conducator de joc de la Piatra Neamt, un pivot de la Galati si un portar de la Constanta) sint liberi de contract si n-ar ridica probleme legate de transfer, lista lui Constantinescu cuprinde inca multe alte nume, printre ei doi jucatori de la Galati interesati de Politehnica, centrul Dospinescu (caruia i-a expirat imprumutul pe malul Dunarii si a revenit la Piatra Neamt) si portarul Birjoveanu (care este sub contract pina in 2010 cu galatenii insa vrea sa plece).

"In afara lor mai sint citiva jucatori de la Baia Mare si Calarasi plus un portar de la Vaslui pentru care va trebui sa vedem pretentiile lor si ale cluburilor de care apartin. Nu mai spun ca si Pralea ar reveni acasa in anumite conditii.", a mai adaugat directorul sportiv, care a completat ca Politehnica se afla intr-o situatie inedita fata de alti ani, in conditiile in care in acest moment mai are doar patru jucatori legati contractual: Ifrim, Caciuc, Petrea si Iftimie.

Dupa ce Turcu si Ciubotaru si-au predat echipamentul si au renuntat la echipa, efectivul iesean sufera cita vreme inca nu s-a negociat prelungirea contractelor pentru cei mai vechi jucatori din lot (Elisei, Damian si Velicu) iar contractele de dubla legitimare pentru cei patru juniori de la LPS (Daninfeld, Oniga, Dascalu si Gherciu) sint si ele la final. Desi Constantinescu s-a aratat interesat sa-i mentina in lot pe toti acestia, ramine de vazut si ce succes va avea cu transferul lui Daninfeld, cel mai bun jucator al turneului final de juniori I, pe adresa caruia exista destule oferte si a carui grila de transfer se ridica la 6.000 euro.

Comentarii