Copoul scirtiie din toate incheieturile

luni, 13 septembrie 2010, 22:28
2 MIN
 Copoul scirtiie din toate incheieturile

In loc sa se intareasca, Clubul Sportiv Municipal Universitar Politehnica Iasi isi dilueaza forta lotului. Ieri, antrenorul Ionut Popa a avut surpriza de a vedea ca nu-l mai are la antrenamente pe Ciprian Manea, singurul portar cu experienta din lot. Conform unor surse apropiate fotbalistului care si-a adus o importanta contributie in obtinerea egalului de la Mioveni, acesta a plecat in Iran, la o echipa de liga a doua care urmareste promovarea. Formatia asiatica l-a legitimat recent pe fostul coechipier al lui Manea de la Bacau, Daniel David, si il testeaza pe un alt fost jucator al echipei lui Sechelariu, Marian Tanasa, cel care a fost legitimat in startul sezonului la Politehnica.

Vestea l-a infuriat pe presedintele gruparii iesene, Grigore Sichitiu, care a anuntat ca astazi va cere suspendarea lui Tanasa si Manea: "Tanasa si Manea s-au luat dupa nu stiu ce impresar din Bacau, care le-a promis marea cu sarea. Ei au plecat de la Poli dupa ce li s-au dat asigurari ca vor primi salarii exorbitante si ca pot fi legitimati in Iran fara acordul nostru. Miine (n.r. – astazi) vom depune memoriu la Federatie prin care vom cere suspendarea celor doi pina la finalul contractului cu noi, adica pina vara viitoare, suspendarea urmind a fi trimisa catre FIFA. In plus, vom cere despagubiri de la toate persoanele implicate in aceasta afacere si masuri severe impotriva clubului care ia jucatori aflati sub contract cu un alt club. Personal, voi vorbi si cu antrenorul nationalei Iranului, care mi-a fost elev, si caruia ii voi povesti despre acest caz grav".

Acesta nu este singurul memoriu pe care Sichitiu a anuntat ca-l va depune astazi. "Un alt caz asupra caruia ne vom concentra marti este cel legat de arbitrajul din meciul de la Mioveni. Asa cum am promis, vom cere excluderea din arbitraj a domnilor Neagu si Udrea. In plus, vom solicita si nesuspendarea lui Tincu, pentru ca inclusiv pe reluarile TV se vede clar ca jucatorul nostru a fost eliminat aiurea" a spus seful executivului iesean.

Altfel, o alta problema stringenta in opinia unanima a celor care lucreaza acum in Copou, intarirea atacului, nu a fost rezolvata nici ieri, cind a aparut o noua propunere de transfer: Mihai Doru Bodolan, un virf care a evoluat la Rapid II si, ultima data, la Vointa Livezile, echipa ce a retrogradat in vara din liga a treia (!), a ajuns in Copou pentru a da probe. Bodolan, care are 181 de centimetri si implineste in aceasta saptamina 20 de ani, va fi testat in zilele urmatoare, insa este limpede ca nu acesta este profilul de atacant de care are nevoie o formatie care se bate la promovare si are in lot un singur virf senior, Palimaru. De acest lucru pare a fi constient si Sichitiu, care a afirmat ca urmareste mai multe piste externe pentru rezolvarea problemei omului de gol.

Comentarii