Cu cine defilam?

vineri, 23 iulie 2004, 23:00
2 MIN
 Cu cine defilam?

La mai putin de o saptamina pina la debutul in viitorul sezon al diviziei A de fotbal, Poli Unirea Iasi va imbraca hainele de gala, pentru prezentarea oficiala a lotului in fata suporterilor proprii. Evenimentul va avea loc astazi, de la ora 17, pe stadionul „Emil Alexandrescu” si va fi incadrat de doua meciuri. De la ora 16.00, se vor infrunta echipele de old-boys ale Politehnicii si Farului Constanta, doua ore mai tirziu fiind programata intilnirea amicala dintre Poli si FCM Bacau. De altfel, acest meci este primul si ultimul test pe teren propriu (!!!) derulat dupa reluarea pregatirilor, toate celelalte meciuri de verificare derulindu-se in afara Iasului.
In cadrul meciului vedeta al reuniunii este foarte probabil ca in rindurile echipei iesene sa apara alte noutati de ultima ora, presedintele Marius Stan declarind ieri ca este foarte probabil ca antrenorul Vasile Simionas sa conteze pe dinamovistii Pereny si Cristi Ciubotariu si pe mijlocasul Sportului Studentesc, Cruceru, care au primit acordul de a fi imprumutati gratis in Copou pe o perioada de un an. In plus, la lucru ar putea fi vazut si mijlocasul sirb Tupajic, ce va fi testat de Simionas.
Asteptata este si evolutia mijlocasului Claudiu Ionescu, venit de la Cimentul Fieni, Poli urmind sa plateasca 15 000 $ doar pentru 50% dintre drepturile asupra lui!
In privinta celorlalte achizitii, sint asteptate finalizarea tratativelor cu Onut, Humelnicu, Arhire (al carui impresar, Arcadie Zaporojanu, e asteptat astazi la Iasi) si Onofras, „rezolvati” fiind Toma, Sandru, Bogdanovic (achizitionati definitiv pe gratis) si Miclea, imprumutat de la Craiova pe un an contra a 7000 $. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii