Dati-le banii!

marți, 01 iunie 2004, 23:00
2 MIN
 Dati-le banii!

Conducatorii ieseni au organizat o sarbatorire fastuoasa a promovarii echipei de fotbal, dar au neglijat plata primei cuvenite jucatorilor
Saptamina trecuta, presedintele clubului Poli Unirea Iasi, Marius Stan declara ca pina alaltaieri jucatorii vor ajunge la zi cu primele ce trebuiau sa le incaseze in sezonul incheiat simbata iar lunea viitoare se va ajunge la zero in privinta tuturor datoriilor, ca urmare a efectuarii platilor restantelor contractuale si ale primelor de promovare.
Ieri, presedintele lui Poli a recunoscut ca spusele sale nu se vor confirma: „Baietii au primit astazi (n.r. – ieri) o parte din bani, raminind de achitat doua prime de joc. Acest lucru se va rezolva pina luni, cind speram sa lichidam si restantele contractuale ale fiecarui jucator. Nu acelasi lucru putem spune si despre prima de promovare, care, cumulata, ajunge la 80 000 de dolari. Aceasta va fi achitata tuturor jucatorilor, indiferent daca vor ramine la echipa ori nu, la intoarcerea din vacanta de 10 zile care va incepe lunea viitoare, dupa banchet”. Poate si datorita acestor probleme financiare si programul echipei s-a modificat. Initial, jucatorii au fost chemati la antrenament in fiecare zi a saptaminii, apoi, joi, pentru a se renunta si la aceasta ultima intentie.
Stan a infirmat zvonurile aparute in unele ziare centrale privind inlocuirea antrenorului Vasile Simionas, una din variantele vechiculate fiind aducerea lui Marius Lacatus. „Echipa va avea si in sezonul viitor acelasi antrenor. Acest lucru este una din putinele certitudini la ora actuala” a spus presedintele care a adaugat ca „pina la aceasta ora nu s-a finalizat nici una din tatonarile pe care le-am avut cu citiva jucatori pe care ni-i dorim la echipa”. Lista posturilor ce se doresc a fi acoperite mai bine cuprind fundasii laterali, un stoper, un mijlocas central si un virf. (Ovidiu MINEA)

Comentarii