Debut in forta

vineri, 14 decembrie 2007, 00:37
1 MIN
 Debut in forta

De astazi si pina duminica, baschetul masculin de Divizia B este angrenat in ultimele batalii ale anului. Pentru seria din care face parte Politehnica Millenium Center Iasi, turneul dintre tur si retur se joaca la Galati iar partidele sint programate in ordinea in care s-au jucat etapele din sezonul regulat.

Ca atare, echipa lui Costel Moscalu are astazi doua jocuri de mare importanta, poate cele mai dificile ale turneului. De dimineata iesenii intilnesc echipa moldoveana Gama Cahul iar dupa-amiaza dau replica liderului la zi in clasament, CSU Galati.

Date fiind experientele deloc placute prin care au mai trecut in partidele de la malul Dunarii, studentii spera ca macar acum problemele cu arbitrajul vor disparea. "Sper sa fim lasati sa jucam. Vrem sa cistigam toate meciurile, in special cel cu Galatiul, pentru a fi mai linistiti in retur.", spune Moscalu despre adversarul sau care are maxim de victorii pina acum, dar are in primavara doua deplasari dificile, la Iasi si pe terenul echipei Municipal Bucuresti.

Cu Florin Moscalu refacut dupa entorsa pe care a suferit-o, lotul iesan este complet si-i mai cuprinde pe Nanescu, Hurjui, Huludet, Amarghioalei, Brosteanu, Moldovanu, Rusu, Calinescu, Manache sI Botez.

Comentarii