Declaratie de dragoste

joi, 29 martie 2007, 20:49
4 MIN
 Declaratie de dragoste

Acidul duel verbal derulat in ultima perioada intre oficiali ai Politehnicii Iasi si Universitatii Craiova s-a terminat brusc ieri, odata cu o inedita declaratie de dragoste facuta intr-o conferinta de presa de antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, finantatorului oltenilor, Adrian Mititelu. Cu o mina foarte serioasa, tehnicianul a declarat: "Adrian Mititelu e simpatic, chiar il iubesc! I-as da si flori, insa eu nu dau flori nici la doamne! E admirabil prin ceea ce face. Ce ne-am face noi, antrenori sau jucatori, fara investitori ca Mititelu? Sau ca Gigi Becali, care ar trebui sa ia trei echipe de prima liga, obligatoriu Steaua si Iasul. Daca Becali ar lua Poli, am juca in Liga Campionilor!". Mai mult, Popa a afirmat ca oltenii au prima sansa in meciul direct de de simbata! "Greul acum incepe pentru noi, pentru ca de acum nu mai intilnim echipe slabe. Craiova a cumparat in iarna jucatori de sute de mii de euro, are internationali, e fosta campioana, e vicecampioana provinciei, dupa UTA, asa ca e mare favorita. Daca Mititelu a spus ca in doi-trei ani spulbera tot, e normal sa ne temem de acum. M-as bucura sa facem si un egal pentru ca ori Poli ori Craiova va ocupa al patrulea loc retrogradant in acest an!" a spus antrenorul, care a precizat ca arbitrajul va avea un rol foarte important in duelul de simbata: "Arbitrajul poate avea un rol hotaritor simbata. Nu am cistigat nici un meci cu Balaj, insa am in continuare inceredere in el. Oricum, arbitrii nostri sint cu doua clase peste cei de afara, modul in care a fost condus meciul Romania – Luxemburg spunind multe".
Acuzat de Mititelu ca a dorit ca Poli sa piarda la Pitesti deoarece nu s-a bucurat la goluri, Popa a replicat: "Inseamna ca Lobanovski, Dumnezeu sa-l ierte, a facut numai blaturi in viata lui! Unii au trairi interioare, altii exterioare. Pe mine si familia ma cearta ca nu stiu sa ma bucur. Pe mine ma bucura doar singuratatea. Atunci, greul ma apasa si, daca inving, demonstrez ca sint puternic".
In ceea ce priveste accesul la meciul de miine, ce va incepe la ora 16.00, presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a spus ca pretul biletelor va creste. "Pina la finele sezonului, un tichet la peluze va costa 8 lei, iar unul la tribune 15 lei, pretul urmind a ramine nemodificiat, indiferent daca vom juca cu Dinamo sau alte echipe mari" a mentionat Boca, ce s-a aratat optimist si in privinta obtinerii licentei: "Miine (n.r. – astazi) vom inainta dosarul pentru obtinerea licentei, raspunsul urmind sa-l primim dupa o anumita perioada de timp. Sintem optimisti pentru ca am achitat 900 de mii de lei la stat, iar pentru restantele de 600 de mii ramase de anul trecut la stat, jucatori si terti avem depuse documente prin care se accepta prelungiri de plata pina in luna aprilie. In plus, am depus si decizia FRF ce obliga Rapidul sa ne plateasca 189 500 $, bani pe care nu i-am primit inca". Seful executivului iesean s-a referit si la suprafata de joc de pe "Emil Alexandrescu", care ar putea sa intre intr-o perioada de refacere in pauza competitionala din vara.

Bilba, avid sa marcheze
Atacantul Politehnicii Iasi, Ionut Bilba a declarat ca spera sa continue sirul golurilor pe care le inscrie in ultima perioada: "In ultimele doua meciuri am dat trei goluri si vreau sa continui sa marchez. Imi doresc mult sa dau macar un gol si sa-i fac pe craioveni sa le para rau ca nu au oferit mai mult in vara pentru mine, chiar daca nu regret deloc ca am ramas la Poli si nu am plecat la Universitatea". Reamintim ca in iarna Craiova a oferit Iasului 500 000 $ pentru transferul lui Bilba, moldovenii considerind oferta prea mica.

"Ii dadeam cu mamaliga-n cap"
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa a spus ca selectionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov, nu ar mai trebui primit in Romania dupa declaratiile pe care le-a facut la adresa romanilor. "Daca eram la Constanta cind ne-a facut mamaligari, ii dadeam in cap cu o mamaliga! Pentru gloria poporului roman, il striveam! Cred ca nici nu stie ce vorbeste. O fi mincind ciuperci stricate sau laba gistei! Are dreptate Mitica Dragomir, cind a spus ca Stoicikov are probleme la mansarda. Cred ca are si la mandula, asa cum se spune in Banat la amigdale. Sa fie atent, ca puroiul de acolo poate sa dea rematism cardiac!" a spus Popa, ce a mai adaugat ca isi doreste ca Bulgaria sa termine grupa pe ultimul loc: "Albania le da trei, noi facem spectacol la ei, iar Luxemburgul, daca isi scot din productie jucatorii pentru o saptamina, trec si ei de Bulgaria, ce termina pe ultimul loc. Iar noi, pe primul!"

Comentarii