Egali cu moldovenii

duminică, 27 ianuarie 2008, 22:07
2 MIN
 Egali cu moldovenii

Primele si ultimele partide de verificare pentru echipa ieseana de handbal masculin s-au consumat la sfirsitul acestei saptamini cind Politehnica a primit vizita moldovenilor de la Olimpus Chisinau.

Fara Damian (care acuza o tendinita la cot), Elisei (care are probleme la menisc si asteapta ca cei din conducerea clubului sa-i achite contravaloarea interventiei chirurgicale) si Draghici (care nu s-a antrenat deloc in acest an dupa ce s-a taiat la pulpa intr-un geam) iesenii au intrat simbata in teren cu efectiv diminuat (si pentru ca juniorii din lot au fost plecati la un turneu la Vaslui) astfel ca pe banca de rezerve si-a gasit loc chiar si veteranul Marius Ciocoiu.

Dupa un joc incilcit, in care putine au fost realizarile de marca, gazdele au terminat invinse cu 32-39 de o formatie de nivel apropiat. O cu totul alta faina s-a macinat ieri cind studentii s-au prezentat mai concentrati, mai aproape de nivelul asteptat. Cum Szebin a reusit sa ordoneze destul de bine jocul, Velicu a fost insistent ca de obicei iar interi Ifrim si Caciuc (acesta din urma in mare forma) au fost penetranti, Politehnica s-a impus cu 46-36.

Catinel cu transferurile

Interesati sa-si completeze efectivul cu jucatori de peste Prut, conducatorii echipei au purtat noi discutii cu sefii delegatiei moldovene insa nimic nu s-a concretizat, in ciuda faptului ca Politehnica este in criza de timp. Pentru ca din lotul cu care s-a prezentat Olimpus la Iasi doar citiva jucatori au reusit sa se ridice la nivelul cerut de ieseni conducatorii au initiat discutii pentru ei dar in unele cazuri s-au trezit ca n-au succes.

De departe cel mai interesant jucator, care a mai evoluat in Ucraina si Polonia, Alexandru Piervanciuc (24 ani, conducator de joc sau inter), este inabordabil cita vreme este pe picior de plecare in Emiratele Arabe Unite dar are chiar si o oferta de la Stiinta Bacau.

"Sint citiva jucatori care ne intereseaza din lotul care a venit la Iasi. Alti doi au absentat dar i-am vazut in noiembrie la Chisinau. O sa analizam cu conducerea clubului oportunitatea aducerii lor la Iasi.", spune Dan Constantinescu, directorul sportiv al echipei care de ani de zile se misca foarte slab pe piata transferurilor si acum mai are la dispozitie doar citeva zile pentru a-si duce intentiile la capat.

Comentarii