Esec usturator

duminică, 26 august 2001, 23:00
1 MIN
 Esec usturator

Debutul echipei iesene Poli-Agro-Romtelecom a fost catastrofal in noua editie de campionat. Intilnind la Bucuresti formatia RC Grivita, elevii antrenorilor Iulian Iftene si Bogdan Budisteanu, au fost depasiti la toate capitolele, cedind cu 2-23 (3-9). Contactat telefonic, tehnicianul Iulian Iftene, afectat profund de rezultat ne-a spus doar ca "echipa a jucat extrem de slab, practic n-a jucat nimic", iar faptul ca in tot timpul meciului n-a avut decit doua lovituri de pedeapsa este, din pacate, edificator. Dintr-o astfel de lovitura, Mocanu a inscris singurele puncte ale echipei iesene. Nu ne asteptam la minuni, in conditiile in care o serie de titulari au parasit echipa, dar rezultatul acesta sever a surprins pe toata lumea, in conditiile in care se considera acest meci ca fiind "cheia" intrarii in octetul fruntas.
In celalalt meci al grupei a doua, "U" Cluj a cistigat, conform asteptarilor, cu 42-17 la Bucuresti, in fata echipei Rapid Metrorex, proaspat promovata in prima liga.
Iata si celelalte rezultate inregistrate in prima etapa: Callatis Mangalia – Kirschbaum Sibiu 15-15; Minerul Lupeni – Dinamo 12-48 (grupa I); Stiinta Petrosani – Rulmentul Birlad 10-7; Precizia Sacele – Steaua 6-20 (grupa a III-a); Eldoforest Suceava – U. Remin Baia Mare 19-6, Sp. Studentesc – Farul Constanta 16-25 (grupa a IV-a). In etapa viitoare, iesenii vor juca, din nou, in Capitala, cu Rapid – Metrorex. (N.G.)

Comentarii