Fara internationalii de tineret

joi, 22 noiembrie 2007, 00:09
2 MIN
 Fara internationalii de tineret

 Politehnica Iasi are programat astazi dupa amiaza ultimul antrenament inaintea plecarii spre Cluj, unde simbata intilneste Universitatea, in etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal. La finalul sedintei de pregatire, antrenorul Ionut Popa va anunta lotul care va face deplasarea in Ardeal.

Desi, in mod teoretic, concurenta pentru prinderea unui loc in delegatie este acerba, in conditiile in care un singur jucator este indisponibil, Bakovic, calculele se simplifica deoarece tehnicianul iesean nu va apela la nici unul dintre internationalii de tineret pe care-i are in lot.

"Eu am o regula pe care am mai aplicat-o. In cazul in care un jucator lipseste de la antrenamentele echipei o perioada mai mare de 5 zile, nu apelez la el pentru urmatorul meci. Cum Homei, Tincu si Palimaru, care au fost la lotul de tineret, au lipsit acum mai mult de o saptamina, nu voi conta pe ei la Cluj" a anuntat Popa, care a adaugat ca va lua astazi o decizie in privinta lui Bilba: "Depinde de cum il simt si daca reuseste sa treaca peste framintarile pe care le are in legatura cu situatia sa contractuala".

Despre partida cu Universitatea, antrenorul Politehnicii a afirmat ca va fi decisa de sansa: "Se intilnesc cele mai ghinioniste echipe ale campionatului! Fiind si doua echipe de valori apropiate, cred ca norocul va fi decisiv. De altfel, cred ca in fotbal norocul conteaza 75% in timp ce stiinta – 25%. Daca as gasi un om care sa stie sa antreneze norocul, i-as da bani grei sa-l iau linga echipa!".

Comentarii