Fara miriieli!

joi, 03 noiembrie 2005, 00:00
2 MIN
 Fara miriieli!

Vintul ce a batut marti in sinul FC Politehnica Iasi pe fondul nemultumirilor financiare ale jucatorilor nu s-a transformat in uragan. Mai mult, antrenorul principal al echipei, Ionut Popa si-a schimbat atitudinea. Dupa ce marti a anulat un antrenament si a spus ca va repeta gestul daca va simti ca jucatorii sint nemultumiti, tehnicianul spunind ca nu raspunde pentru rezultatul de la Petrosani, ieri, Popa a declarat: „Le-am spus jucatorilor sa stringa din dinti si sa nu mai aud nemultumiri. Ca nu-si iau banii e treaba dintre ei si conducere. La mine, la antrenamente nu vreau sa mai aud miriieli si astept ca toata lumea sa puna osul la treaba”. Antrenorul a spus ca presedintele clubului, Sorin Boca le-a promis jucatorilor in vestiar ca platile vor incepe de saptamina viitoare in cazul in care Poli nu pierde duminica, la Petrosani. „Domnul presedinte a spus ca de lichidare a datoriilor nu poate fi vorba, pentru ca exista mari probleme financiare. Doar Dumnezeu stie cind se vor plati restantele” a adaugat Popa.
Sorin Boca a confirmat ca daca se obtine un rezultat pozitiv la Petrosani, jucatorii vor vedea iarasi culoarea banilor. „Daca iese bine cu Jiul, saptamina viitoare vom incerca sa achitam o mica parte din restante” a spus Boca.
Poli va pleca vineri spre Petrosani, moldovenii urmind sa efectueze un antrenament simbata in orasul minerilor. Iesenii se confrunta in continuare cu probleme de lot, desi Arhire are sanse de a fi recuperat suta la suta. Ciobanu si-a reluat alergarile, insa nu va face deplasarea, Miclea e in continuare indisponibil, Ilie si Branet nu au facut nici un antrenament in aceasta saptamina iar Gavatorta a incercat ieri sa revina insa a resimtit dureri la piciorul accidentat.O decizie asupra componentei delegatiei care va face deplasarea va fi luata dupa antrenamentul programat in cursul diminetii de astazi. (Ovidiu MINEA)

Comentarii